Rīgā darbu sāks lielākais "BMW" autocentrs Baltijā (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape Motors | 8.maijs 2017 13:40

"Inchcape Motors Latvija" jau šā gada 11.maijā Rīgā, Dārzciema ielā 64a atklās vērienīgāko BMW, BMW Motorrad, MINI un uzņēmuma pārstāvēto mazlietoto auto zīmolu centru, pastāstīja “Inchcape Motors Latvia” BMW grupas direktors Ivars Norvelis.

“Līdz ar šo investīciju “Inchcape” un BMW izrāda uzticību un veic ieguldījumu reģiona izaugsmes potenciālā,” uzsvēra Norvelis.

Pēc uzņēmuma pārstāvja sacītā, centrs ir būvēts atbilstoši augstākajiem BMW standartiem ar mērķi sniegt klientiem vislabāko apkalpošanas pieredzi neatkarīgi no tā, vai tiek iegādāts jauns vai mazlietots auto.

“Centra kopējā platība būs 8288 m2. Tajā būs pieejams viss, kas nepieciešams autovadītājam - eksluzīvu BMW dzīvesstila aksesuāru veikals, jauna standarta pārdošanas un pēcpārdošanas serviss, plašs jauno un mazlietoto automašīnu un moču klāsts, kā arī iespēja uzlādēt savu elektromobili un pat papusdienot,” atklāj Norvelis.

“Inchcape” ir globāls izplatītājs un mazumtirgotājs, līderis premium un luksus auto un moto segmentā ar vairāk nekā 170 gadu pieredzi starptautiskajos tirgos. Uzņēmums darbojas 29 pasaules valstīs, tā akcijas kotējas Londonas biržā un ir iekļauts tās FTSE 250 sarakstā.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 8.maijs 2017 13:56
0 3 Atbildēt

To es saprotu, tas ir amerikas izmēra autocentrs, ne tā kā TC šķūnī. Vienīgi te viss ir tik moderns, ka nez vai mācēšu dodžu noparkot. Tur vispār ar salvage tehpasi laiž iekšā?

viencexperc 8.maijs 2017 14:59
4 6 Atbildēt

Lielākais centrs, kurā tirgos nabagu mazos auto - X3 un x1.

Interesanti, tur personāls būs treniņtērpos?

viencexperc 8.maijs 2017 15:41
0 1 Atbildēt

Eiropā nabagi brauc ar dodžiem un citiem štatos utilizācijā nodotiem auto. Un nevienam nav iekšas, lai palūgtu vietējo CSDD, lai pārnes utilizācijas atzīmi salvage no asv uz ES tehnisko pasi.

Garais 8.maijs 2017 17:18
5 0 Atbildēt

Tu idiot! Salvage sertifikātu ASV piešķir automašīnām, kas ir izturējušas reālus drošības testus. Tas nav nekāds NCAP sūda papīrs, ko iedod dažiem studijā izšķaidītiem auto un pēc tam automātiski visai sērijai. Manam amerikānim ir 3 Salvage sertifikāti. Viens par crashtesu pret 50 cm diametra Kanādas ozolu, otrs par ūdensnecaurlaidību viesuļvētrā Katrīna un trešais shooting testā, ka to auto nozaga meksi un policisti pa viņu izlaida divas aptveres no M16. Tā kā es droši varu teikt, ka mans auto ir pārbaudīts ļoti skarbos apstākļos, izturējis godam un kalpos man ļoti ilgi un labi.

Vietu izpaust nedrīkst! 8.maijs 2017 18:19
1 1 Atbildēt

Tik vien, kā Baltija, Rīga. Tālāk meklējiet paši - varbūt atradīsiet...

Bils 8.maijs 2017 20:04
1 0 Atbildēt

Jā, man arī interesē, kur būs? Pārlasīju rakstu, domāju esmu palaidis garām. Bet nekā, adreses nav. Savāds reklāmraksts...

iAuto 9.maijs 2017 9:28
1 0 Atbildēt

Ir, ir.

Conqueror 8.maijs 2017 20:47
1 0 Atbildēt

Veiksmi jaunajās telpās!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti