WESS kļuvis par partneri Latvijā pirmajam auto koplietošanas pakalpojumu sniedzējam CARGURU 2

 

Foto: Publicitātes attēls

WESS Motors | 2.jūnijs 2017 10:06

WESS Motors Toyota kļuvis par partneri inovatīvajam automobiļu koplietošanas pakalpojumu sniedzējam CARGURU. Tas ir pirmais auto koplietošanas pakalpojumu sniedzējs Latvijā, kas sniedz iespēju ikvienam Rīgas pilsētas iedzīvotājam vai viesim iznomāt auto personīgai lietošanai bez laika limita un ierobežojuma, izmantojot tikai mobilo lietotni.

WESS Motors Toyota nodrošinājis pirmo 12 jaunu Toyota Yaris Hybrid automašīnu piegādi aprīkošanai ar Latvijā izstrādātu tehnoloģiju, kas ļauj tiešsaistē veikt auto nomu, lietošanas uzskaiti un uzraudzību.

Aleksejs Radionovs, AS WESS izpilddirektors: “Mēs ar gandarījumu iesaistāmies šajā unikālajā projektā, nodrošinot auto nomas pakalpojumu sniegšanu ar jaunākajiem Toyota Yaris Hybrid modeļiem, kas ir lieliski piemēroti pilsētvidei ar plašu funkcionalitāti, ekonomiski izdevīgi un apkārtējai videi draudzīgāki. Modernā hibrīdpiedziņa saudzē ne vien apkārtējo vidi un naudasmaku, bet arī nodrošina mazāku trokšņu un izplūdes gāzu emisiju, uzlabo vides, tostarp arī dzīves kvalitāti pilsētvidē. Toyota ir inovāciju līderis pasaulē un mēs ar prieku iesaistāmies jaunu inovatīvu transporta risinājumu piedāvāšanai arī mūsu valstī.”

CARGURU idejas autors Vladimirs Reskājs: “Auto koplietošanas pakalpojums Latvijā ir pavisam jauns auto nomas veids, kamēr līdzīga ideja citur pasaulē jau guvusi plašu popularitāti. Pasaules pieredze liecina, ka katrs koplietošanā iesaistītais auto aizstāj līdz pat 35 personīgajiem auto, kas ikdienā piedalās satiksmē. Tā rezultātā mazinās sastrēgumu apmērs un ietekme uz apkārtējo vidi. Mums ir ļoti svarīga CARGURU kā pakalpojuma ilgtspēja līdz ar to turpinām rūpīgi analizēt tirgu un klientu vajadzības, lai varētu piedāvāt klientiem ekonomiski izdevīgu, lietošanai ērtu un apkārtējai videi draudzīgu risinājumu. Ņemot vērā, ka jau šobrīd pieprasījums pēc pakalpojuma ir salīdzinoši augsts, jau tuvākajā laikā plānojam palielināt nomas auto skaitu un pārklāt arvien plašāku Rīgas teritoriju.”
CARGURU ir automobiļu koplietošanas pakalpojums, kura lietošanas maksā ir iekļautas pilnīgi visas izmaksas, tostarp degviela, autostāvvieta un apdrošināšana. Savukārt visas darbības, tostarp reģistrācija, automobiļa atvēršana un aizvēršana, tiek veiktas, izmantojot tikai mobilo lietotni – klientam ir iespēja saņemt auto un nodot to sev ērtā vietā un laikā. Turklāt auto nomai nav noteiktu minimālā izmantošanas laika limita – klients izmanto un maksā tikai par auto lietošanu, kad tas nepieciešams.

WESS Motors Toyota CARGURU pakalpojuma sniegšanai nodrošina 2017. gada izlaiduma Toyota Yaris Hybrid, kas aprīkoti ar automātisko pārnesumkārbu, klimata kontroles sistēmu un atpakaļskata parkošanās kameru. Ir iespēja pieslēgt savu viedtālruni, izmantojot bluetooth, un runāt pa iekšējo brīvroku sistēmu vai klausīties savu iecienīto mūziku. Automobilī ir arī USB savienotājs mobilo ierīču pieslēgšanai un uzlādei, kā arī bērnu sēdeklīšu stiprinājuma sistēma.

 
Visi komentāri
 
Conqueror 4.jūnijs 2017 21:32
1 0 Atbildēt

Ļoti laba lieta

Erix 5.jūnijs 2017 0:25
0 1 Atbildēt

Izlasīju rakstu - radās vēlme pamēģināt. Izlasīju līguma nosacījumus - pārgāja.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti