Jaunā Ford Fiesta drīz ieradīsies Latvijā! (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchape Motors | 18.jūlijs 2017 16:03

Ultra mūsdienīgs stils un personalizācija, lai jūs savu automobili varētu pilnībā padarīt neatkārtojamu. Modernākas tehnoloģijas un nenovērtējamas funkcijas. Kā arī uzmundrinoša, dinamiska braukšana, kas liek jūsu sejai atplaukt platā smaidā.

Pilnīgi jaunā Fiesta ir izdomāta un izgudrota no jauna. Turklāt, kā atklāsiet jau drīz pēc tam, kad ieraudzīsiet tās inteliģento dizainu, šim mazajam automobilim ir vēl vairāk, ar ko piesaistīt uzmanību.

Relaksējošs un spēcinošs. Nenovērtējams un inteliģents.

Ja viedās tehnoloģijas bez piepūles darbojas jūsu mājās, tāpat jābūt arī jūsu automašīnā. Tādēļ pilnīgi jaunā Fiesta ir pieejama ar SYNC 3 , lai padarītu dzīvi vieglāku, B&O PLAY , lai padarītu ceļojumus vēl vairāk izklaidējošus, un atveramu panorāmas lūku, lai katru braucienu padarītu vēl patīkamāku. Sagatavojieties atklāt to visu un ne tikai telpā, kas sniedz jums pilnīgu komfortu un visas ērtības, kādas vien jūs varētu vēlēties.

Izbaudiet tehniskās īpašības. Izmantojiet efektivitāti.

Kādēļ gan lai jums būtu jāizvēlas starp uzmundrinošām tehniskajām īpašībām un ekonomisku efektivitāti? Ar pilnīgi jauno Fiesta jūs varat iegūt abas. 1,0 litra Ford EcoBoost benzīna dzinējs nodod pieckārtēju konkursa Starptautiskais Gada dzinējs uzvarētāju jūsu rīcībā. Automātiskā Start-Stop sistēma palīdz jums ietaupīt degvielu ik reizi, kad apstājaties pie luksofora. Izsmalcinātā braukšanas dinamika un precīza vadība sniedz patīkamus bezkompromisu braukšanas iespaidus.

Tagad tas ir izdarīts gudri

Tehnoloģija vienmēr jāizmanto ar mērķi. Kad iedarbināt savu pilnīgi jauno Ford Fiesta, jūs ieslēdzat visu moderno funkciju un sistēmu kopumu. Piemēram, aktīvā stāvvietas palīdzības sistēma, adaptīvā kruīza kontrole, joslas saglabāšanas palīgsistēma, ceļa zīmju atpazīšanas sistēma… Sagatavojieties, lai sastaptos ar tehnoloģijām, kas ir tik viedas un noderīgas, ka jūs būsiet pārsteigts, kā agrāk spējāt iztikt bez tām.

Jūsu drošums un drošība ir prioritāte

Pilnīgi jaunā Fiesta ietver virkni modernu tehnoloģiju , kas izstrādātas, lai avārijas gadījumā aizsargātu jūs, jūsu pasažierus un jūsu transporta līdzekli. Papildaprīkojuma funkcijas ietver pirmssadursmes drošības palīgsistēmu & distances brīdinājuma sistēmu, aklās zonas informācijas sistēmu (BLIC) ar perpendikulārās satiksmes brīdinājuma sistēmu un SYNC 3 ar avārijas palīgsistēmu.

 
Visi komentāri
 
felix65 18.jūlijs 2017 19:31
2 0 Atbildēt

Priekša izskatās pēc pārpratuma. It kā no kā lielāka būtu pielipināta.

Conqueror 23.jūlijs 2017 16:17
0 0 Atbildēt

elektromobilis arī būs?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti