Mileniāļi Latvijā atzīst Opel zīmolu par labāko automašīnu kategorijā 2

 

Foto: iAuto.lv

media.opel | 29.augusts 2017 13:24

Šveices kompānija ICERTIAS veikusi jaunāko tirgus aptauju Latvijā “Best Buy Award Millennials 2017/2018” par labāko cenas-kvalitātes attiecību. Izmantojot interneta aptauju, no 2017. gada jūnija līdz jūlijam tika aptaujāti 1200 Latvijas mileniāļi (vecumā no 18 līdz 37 gadiem).

Mileniāļi nobalsojuši par Opel kā labāko automašīnu kategorijā, atzīstot, ka Opel zīmola automašīnas piedāvā labāko cenas-kvalitātes attiecību.

Citās kategorijās par labākajiem zīmoliem Best Buy Award aptaujā Latvijā atzīti t/c Rīga Plaza, ERGO, Kārums, Nescafé, Samsung, Pols, H&M, Rama un citi.

Opel šogad piedāvā jaunus un aizraujošus modeļus, kas turpina iesākto zīmola virzienu – jaunākajām tehnoloģijām jābūt pieejamam ikvienam. Jau ir laista klajā jaunās paaudzes Opel Insignia divās virsbūvju versijās – piecdurvju un universāļa Sports Tourer, bet pārējie varianti debitēs Frankfurtes Motoršovā septembrī – pilnpiedziņas "Country Tourer" un sportiskais GSi . Piedāvājumā ir arī divi stilīgi pilsētas krosoveri. Atraktīvais divkrāsu Crossland X ar plašu un ērtu salonu jau pieejams Opel dīleru salonos. Drīzumā gaidāms Crossland X lielākais brālis – Grandland X, ar apvidus auto dizainu un īpašībām, tai skaitā plašu bagāžas telpu, lieliski piemērots mūsdienu aktīvajam dzīvesveidam.

Mileniāļi, jeb Paaudze Y, ir demogrāfiskā grupa, kas iekļauj cilvēkus, kuri šodien ir vecumā no 17 līdz 37 gadiem (avots: Vikipēdija). Mileniāļu paaudze paļaujas uz internetā pieejamo informāciju, uz kādu nezināmu cilvēku padomiem, viegli pieņem jaunus produktus un pakalpojumus, grib būt novatori, nevis sekotāji, un nosaka ekonomisko izaugsmi un attīstību. Tieši mileniāļu grupai jau ir vai pēc dažiem gadiem būs augstākā pirktspēja.

Pētījuma aptauju 2017/2018 ICERTIAS Best Buy Award Millennials (www.bestbuyaward.org) Latvijā veica Šveices organizācija ICERTIAS - International Certification Association GmbH (www.icertias.com).

 
Visi komentāri
 
viencexperc 29.augusts 2017 14:15
4 3 Atbildēt

Kam interesē ko domā tie zombētie pajoliņi? Reiz, vini par labāko spēli atzina pokemon go.

dsa 30.augusts 2017 13:59
0 0 Atbildēt

Mileniāļi ir kautkādi radinieki mormoņiem?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti