T/p Alfa autostāvvietā ieviestas jaunas ceļazīmes 12

 

Foto: Publicitātes attēls

T/P Alfa | 30.oktobris 2017 11:56

Domājot par klientu ērtībām, tirdzniecības parka (t/p) Alfa autostāvvietās ir ieviestas jaunas ceļazīmes ar maksimālo stāvēšanas ilgumu četras stundas. No šā gada 30. oktobra katram autovadītājam uz automobiļa priekšējā paneļa ir jānorāda informācija par laiku, cikos transportlīdzeklis ir novietots stāvvietā.

“Esam novērojuši, ka autovadītāji savus transporta līdzekļus bieži atstāj t/p Alfa autostāvvietās, lai dotos darba gaitās uz tuvējiem birojiem vai pārsēstos uz sabiedrisko transportu, kas ērti un ātri aizved tos uz pilsētas centru, lai gan šīs stāvvietas ir paredzētas tirdzniecības parka apmeklētājiem. Lai risinātu šo problēmu, esam izvietojuši jaunas ceļazīmes, kas nosaka t/p Alfa autostāvvietu izmantošanas laiku līdz četrām stundām. Tas ir pietiekami gan garākai iepirkšanās tūrei, gan kino apmeklējumam,” atzīst t/p Alfa vadītāja Irīna Toropova.

Stāvvietā ir izvietotas ceļazīmes, kas ir saskaņotas ar AS Latvijas Valsts ceļi, t.i., 532. zīme “Stāvvieta” ar 833. papildzīmi “Stāvēšanas ilgums”. Ceļazīmes paredz to, ka autovadītājam, kurš novietojis automobili ar šīm zīmēm apzīmētajā teritorijā, redzamā vietā aiz automobiļa priekšējā stikla jānovieto informācija par laiku, cikos transportlīdzeklis novietots stāvvietā.

Laiku var norādīt, izmantojot speciāli tam paredzētus pulksteņus vai atstājot rakstisku zīmīti, kas norāda auto novietošanas laiku. Ja apmeklējums ilgst vairāk nekā četras stundas, ikviens autovadītājs ir aicināts atjaunot norādīto laiku un turpināt iepirkšanos.

Transportlīdzekļu novietošanu t/p Alfa teritorijā kontrolē Rīgas Pašvaldības policija, pārraugot to, vai auto novietošana ir atbilstoša ceļazīmju noteikumu prasībām. Cilvēki tiek aicināti ievērot likumu un ceļa satiksmi organizējošās zīmes, neatkarīgi no tā, vai tas ir uz ielas vai autostāvvietā.

 
Visi komentāri
 
Damn 30.oktobris 2017 12:54
11 1 Atbildēt

Beidzot

apmeklētājs 30.oktobris 2017 14:01
14 4 Atbildēt

Varēja jau nu uztaisīt kādas pārdesmit īstermiņa stāvvietas arī. Kautkur tuvāk ieejām un uz kādām 30 min. Jo bieži vajag tikai ieskriet pēc kautkāda štrunta konkrētā veikalā un meklējot stāvvietu tiek iztērēts vairāk laika. Ja jau ātrās kases ir, tad vajag arī ātro stāvvietu.

seaman 30.oktobris 2017 14:23
1 2 Atbildēt

Trešā stāva vienmēr ir brīvs

felix65 30.oktobris 2017 15:27
1 3 Atbildēt

Tev citu veikalu trūkst, ja lien tajā burzmā?

apmeklētājs 30.oktobris 2017 15:44
6 2 Atbildēt

Es nezinu citu veikalu šajā rajonā kur nopirkt, piemēram, rāvējslēdzējam "sunīti".

seaman 30.oktobris 2017 14:22
4 1 Atbildēt

Zajbys!

stalkers 30.oktobris 2017 17:05
0 14 Atbildēt

Vēl viens t/c ko skipot, par laimi netrūkst t/c un veikalu, kur var normāli kā cilvēks auto nolikt, bez kādiem pulksteņiem, papīriem un nebaidoties, ka piezgasies rpp, eiroparka vai kādi citi slaucēji. Alfa var Olimpijai paprasīt, kā šādi "risinājumi" biznesu uzlabo....weekendā biju Spicē, normāli auto ir kur likt, nav nekādas 2,3,4h un var mierīgi iepirkties. Rimi veikalus dēļ visādiem stāvvietu ierobežojumiem jau kādu laiku (lai gan jāatzīst, ka tur tā sistēma sakarīgāka par papīru logā) neapmeklēju. Tiem, kas tā priecājās, varu pateikt, ka visticamāk tā ir rokas iesišana maksas stāvvietu jomā pie t/c, kas LV šo pasākumu automātiski nograus un labi, ka tā !

Pircēja 30.oktobris 2017 22:00
1 6 Atbildēt

Žēl, ka cienījamā ''Alfas'' vadītāja nav ievērojusi, ka arī tie, kas no rīta reizēm atstāj savu mašīnu, dienas beigās kļūst par klientiem un varbūt pat pērk ko vairāk nekā dienišķo maizi un desu. Tagad būs jābrauc iepirkties uz Sky vai kur citur. Drošvien autostāvvieta būs kārtējais bizness tiem, kas māk pelnīt tikai no sodiem. Skumji.

Kanibaals 31.oktobris 2017 9:37
6 0 Atbildēt

Tu jau neesi pircēja, bet gan stāvētāja.

Bils 31.oktobris 2017 14:04
3 0 Atbildēt

Cilvēks kurš iepērkas SKY, mēģina ieekonomēt uz stāvvietu un pārsēžas pie Alfas sabiedriskajā transportā, lai nokļūtu centrā? Diez vai...

Varu ieteikt tad SKY Krasta ielā, nav stāvēšanas ierobežojumi un centrs ir tuvāk, varēsi arī vakarā uzreiz iepirkties

klients 31.oktobris 2017 15:09
4 0 Atbildēt

Pateicos par sagādātajām ērtībām.

John 31.oktobris 2017 18:00
2 0 Atbildēt

Ok, šodien parkings tukšs. Tik nabagi zālīte salikuši.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO)

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti