Neuzmanīgs ārzemnieks ar vieglo automašīnu iebrauc Brīvības pieminekļa laukumā (papildināts 17.00) 4

 

Foto: Ekrānšāviņš no Balticlivecam.com

Nozare.lv | 4.janvāris 2018 11:21

Ceturtdienas rītā kāds ārzemnieks ar vieglo automašīnu iebraucis Brīvības pieminekļa laukumā, novēroja aģentūra LETA.

Vīrietis ar sarkanas krāsas automašīnu "Skoda octavia" iebrauca Brīvības pieminekļa laukumā no Raiņa bulvāra puses.

Tūliņ pie automašīnas piesteidzās Rīgas pašvaldības policijas pārstāvji. Autovadītājs ar viņiem runāja angliski un atvainojās par notikušo, novēroja aģentūra LETA.

Brīvības pieminekļa laukumā iebraukušo ārzemnieku varētu sodīt par braukšanu "zem ķieģeļa"

Šodien Brīvības pieminekļa laukumā iebraukušajam Francijas pilsonim varētu pienākties sods par ceļa zīmes, kas tautā saukta par "ķieģeli", neievērošanu, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Viņš norādīja, ka ārzemnieks varētu būt pārkāpis Ceļu satiksmes noteikumus, neievērojot pie Brīvības pieminekļa laukuma uzstādīto ceļa zīmi "Iebraukt aizliegts". Līdz ar to uz notikuma vietu izsaukta ceļu policija, kura pārņēmusi situācijas vadību.

Sods par ceļa zīmes "Iebraukt aizliegts" neievērošanu ir 55 eiro.

Likumpārkāpējs sacījis, ka aizlieguma zīmi nav pamanījis un, meklējot savu viesnīcu, vienkārši apmaldījies.
Kā ziņots, šorīt, kāds neuzmanīgs ārzemnieks ar sarkanas krāsas automašīnu "Škoda Octavia" iebrauca Brīvības pieminekļa laukumā no Raiņa bulvāra puses.

 
Visi komentāri
 
xzcv 6.janvāris 2018 1:24
5 10 Atbildēt

Un kāpēc nevarēja izteikt mutvārdu aizrādījumu un palaist??? vismaz tā dara ārzemēs! Pats esmu pieredzējis, bet pie mums tikai sodīt, sodīt sodīt - formālisms un burtkalpība.

pats 6.janvāris 2018 18:29
0 6 Atbildēt

Tas nav nekāds pārsteigums ! Latvijā tā ir norma , ceļa zīmes izlikt tā lai varētu pēc iespējas vairāk soda nadas iekasēt ! Citās valstīs tādām vietām parasti apkārt ir stabiņi , lai nevarētu iebraukt ar mašīnu .

Latvijas valdībai trūkst strādnieku no kā iekasēt nodokļus , tāpēc to kompensē ar soda naudu ieksēšanu !

viencexperc 7.janvāris 2018 9:11
5 0 Atbildēt

tad brauc uz citām valstīm un dzīvo tur.

Bet es jau nezinu. Varbūt tu jau raksti no kaut kadas socialās mājas angļu nēģeru kvartālā.

onoff 7.janvāris 2018 22:30
0 0 Atbildēt

katiknetaa aarzemees taa nedara.1,5 min staaveeshana tallinas praamju ostaa eiropark uzliek 40+7 eiro sodu.atvainoshanaas un auto paardziishana apsargu klaatbuutnee neko neliidzeeja.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti