“Andre Motors” apgrozījums pērn palielinājās par 60% līdz 7,45 miljoniem eiro 1

 

Foto: Publicitātes attēls

DS Automobiles | 7.aprīlis 2018 9:33

“Citroen” un “DS Automobiles” oficiālā dīlera “Andre Motors” apgrozījums 2017.gadā sasniedza 7,45 miljonus eiro, tas ir par 60% vairāk nekā gadu iepriekš, informē “Andre Motors” valdes priekšsēdētājs Ansis Auziņš.

Uzņēmuma tīrā peļņa pērn bija 63,6 tūkstoši eiro.

“Esam ļoti apmierināti ar sasniegto, jo 2017.gads uzņēmumam faktiski bija pirmais pilnais finanšu un darbības gads. Tādēļ bija būtiski precizēt mūsu vietu tirgū, lai izvēlētos pareizo stratēģiju, kā stiprināt zīmolu “Citroen” un “DS” pozīcijas un vienlaikus likt stiprus pamatus ilgtermiņa attīstībai. Domāju, mums tas ir izdevies, jo uzņēmums strauji aug,” atzīst Auziņš.

Pērn turpināta arī piedāvājumu portfeļa diversifikācija – parakstīta vienošanās par oficiālā dīlera statusu ar Japānas trešo lielāko auto zīmolu “Suzuki”, kā arī ar “Isuzu” un Korejas auto zīmolu “SsangYoung”. Tādējādi otrajā ceturksnī “Andre Motors” pircējiem piedāvās vēl trīs ražotāju auto modeļus.

“Tie ir īsti “darba zirgi” profesionāļiem, kuriem ikdienas darbā ir nepieciešami pilnpiedziņas auto braukšanai bezceļu apstākļos. Piemēram, mežu apsaimniekotājiem, zemniekiem, u.t.t. Vienlaikus šie auto būs piemēroti tiem, kas dzīvo Pierīgā, kur braukšanas apstākļi ne vienmēr ir iepriecinoši. Tādējādi mūsu portfelī būs ne tikai pilsētas auto “Citroen”, bet arī izturīgi budžeta apvidus auto,” skaidro uzņēmuma valdes priekšsēdētājs.

Šā gada jaunie modeļi – vidēju izmēru septiņvietīgais apvidus auto “SsangYong Rexton”, pilnpiedziņas pikaps “Isuzu D-Max”, kompaktklases SUV “Suzuki Vitara”, “Suzuki” un “Fiat” kopdarbs – kompaktais SUV “SX4 S-Cross”, mini krosovers “Ignis” tiks prezentēti starptautiskajā auto industrijas izstādē “Auto 2018”, kas no 6. līdz 8.aprīlim notiks Ķīpsalas izstāžu centrā. Turklāt izstādē pirmizrādi piedzīvos arī “Suzuki Swift” jaunākā hibrīda versija.

“Andre Motors” valdes priekšsēdētājs prognozē, ka 2018.gadā uzņēmuma apgrozījums varētu būt par vismaz 20% lielāks nekā pērn, jo klienti un sadarbības partneri novērtē ilgtermiņa attiecības un piedāvāto servisa līmeni. Tāpat Auziņš, kas ar dažādu zīmolu auto tirdzniecību nodarbojas kopš 1994.gada, atzīst, ka pēdējos gados vērojamās tendences vieš optimismu par tirgus attīstību tuvākajos gados.

2016.gadā dibinātais “Andre motors” apvieno dinamisku komandu ar ilggadēju pieredzi auto tirdzniecības industrijā un pašlaik savā segmentā ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem Latvijā. “Andre Motors” ir lielākais oficiālais autorizētais “Citroen” un “DS Automobiles” dīleris Rīgā, kas uztur uzticamu un uz klientiem orientētu tirdzniecības un servisa pakalpojumu centru. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 243 tūkstoši eiro.

 
Visi komentāri
 
as 9.aprīlis 2018 9:48
0 0 Atbildēt

Kas tas tāds DS Automobiles ??? Līdz šim domāju, ka Citroen ir nomainījis šilti no 3 bumerangiem uz SS zīmi, bet izrādās, ka tas ir kautkāds peugeot,citroen, talbot premium brends? nespratu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti