Sodus par mašīnu novietošanu Dziesmu un deju svētku norišu tuvumā sola piemērot tikai ļaunprātīgiem pārkāpējiem 2

 

Foto: Ekrānšāviņš no Google.com

Nozare.lv | 5.jūlijs 2018 16:04

Sodi par neatļautu automašīnu novietošanu vietās, kur Dziesmu un deju svētku laikā aizliegts stāvēt, Valsts policija (VP) piemēros tikai tiem šoferiem, kas to dara ļaunprātīgi, aģentūrai LETA apgalvoja VP pārstāve Simona Grāvīte.

Dziesmu un deju svētku laikā vairākās Rīgas ielās automašīnām ir aizliegts stāvēt. Aizliedzošās ceļazīmes ir izvietotas tikai svētku laikā, tādējādi pastāv iespēja, ka spēkrati, kas atstāti stāvēt ielas malā pirms nedēļas, saimniekiem nezinot, ir nonākuši zonā, kur stāvēšana aizliegta.

Grāvīte apgalvoja, ka gadījumos, kad autovadītājs ir novietojis savu spēkratu ielas malā pirms ierobežojumu stāšanās spēkā un nav pamanījis īslaicīgo aizliegumu, VP šo automašīnu pārvietos uz kādu bezmaksas stāvvietu, nepiemērojot soda naudu.

Savukārt gadījumos, kad šoferis jau pēc pagaidu ceļazīmju uzstādīšanas ļaunprātīgi novietos automašīnu vietās, kur svētku laikā aizliegts stāvēt, automašīna tiks pārvietota un šoferim tiks piemērots administratīvais sods. Kā novēroja aģentūra LETA, atsevišķu spēkratu īpašnieki jau ir tikuši pie soda kvītīm.

Kā ziņots, svētku laikā vairākās Rīgas daļās ir noteikti būtiski satiksmes ierobežojumi. Policijā uzsver, ka lielākie ierobežojumi paredzēti no 7. līdz 9.jūlijam Mežaparka un Daugavas stadiona apkārtnē, bet nedēļas garumā līdz 9.jūlijam dažādos centra rajona ielu posmos ir aizliegts apstāties un stāvēt.

Lai plānotu maršrutus, VP aicina iedzīvotājus iepazīties ar noteiktajiem ierobežojumiem interneta adresē "http://rdsd.lv/jaunumi/2018/06/dziesmu-un-deju-svetku-laika-riga-gaidami-butiski-satiksmes-ierobezojumi", vai arī izmantojot bezmaksas informatīvo tālruni 80003600.

 
Visi komentāri
 
WONDERWHY 6.jūlijs 2018 9:11
2 2 Atbildēt

Lai pamēģina pārvietot kādu ar signalizāciju aprīkoto. Vairums moderno mašīnu sāks gaudot pie mazākajām krīlensa augstuma izmaiņā.

Cirks aka svētki šauram interešu lokam par visu cilvēku naudu.

morningStar 6.jūlijs 2018 16:40
1 1 Atbildēt

lai nebutu tusinsh izredzetajiem par visu parejo naudu - var taja piedalities pats, ka dejotajs, dziedatajs, muzikis vai brivpratigais. Lai ari pasakums vareja but citadz un pieejamaks - tomer no iekshpuses tas izskatas diezgan izdevies!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti