Jaunais Volkswagen flagmanis Touareg jūlijā apskatāms Rīgā un Ventspilī 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 11.jūlijs 2018 12:21

Jaunākais un inovācijām bagātākais Volkswagen flagmanis Touareg šonedēļ, 10. jūlijā, ir uzsācis savu Baltijas tūri - tās ietvaros pirmie Baltijā pieejamie auto ir apskatāmi Moller Auto salonos Rīgā, un jūlija pēdējā nedēļā – arī Moller Auto Ventspilī.

Touareg piedzīvoja pasaules pirmizrādi jau martā, automašīnas iepriekšpārdošana sākās jau aprīlī, savukārt šauram mediju lokam tā tika izrādīta pirms pāris nedēļām. Nu ir pienācis brīdis, kad to var aplūkot ikviens –Volkswagen centros Moller Auto Lidosta (K. Ulmaņa gatvē 86) un Moller Auto Krasta (Krasta ielā 54) - no 10. jūlija līdz 21. jūlijam. Savukārt Volkswagen centrā Moller Auto Ventspils (Zvaigžņu ielā 11) – no 24. jūlija. Touareg tirdzniecība turpināsies arī pēc tam.

“Jaunais Touareg ir modelis, kas atspoguļo jaunākās inovācijas un iespējas, kuras piedāvā Volkswagen. Volkswagen centrs “Moller Auto Krasta” ir lepni kā vieni no pirmajiem rādīt to klientiem – Touareg viennozīmīgi ir flagmanis, kuram ir gan pārliecinošs dizains, gan inovatīvas tehnoloģijas un, bez šaubām, - arī aprīkojums, kas nodrošina stabilu atrašanos “premium” klasē,”  pauž “Moller Auto Krasta” vadītāja Izīda Gerkena.

“Šis ir ļoti atzinīgi novērtēts Volkswagen flagmanis pasaulē, ko gaidījām jau sen. Gan starptautiski, gan pašu mājās pēc testa braucieniem jaunajam Touareg ir veltīti tādi apzīmējumi kā “digitālās paaudzes sapņu auto”, “spilgts mūsdienu produkts ar elegantu stāju” u.c., tādēļ mēs esam pārliecināti, ka arī mūsu klienti šo modeli novērtēs. Patiesībā interese ir jūtama jau tagad, un pirmais Touareg pasūtījums jau ir veikts,” stāsta “Moller Auto Lidosta, Volkswagen centrs” vadītājs Andris Griķis.

Par Touareg

Touareg ir aprīkots ar līdz šim plašāko vadības un komforta palīgsistēmu klāstu, kāds jebkad integrēts Volkswagen automašīnās. Starp tām ir tādas tehnoloģijas kā:

  • Night Vision sistēma, kas ar termālās attēlveidošanas kameras palīdzību tumsā spēj atpazīt cilvēkus un dzīvniekus, brīdinot autovadītāju;
  • Front Cross Traffic Assist, kas reaģē uz ceļu šķērsojošu kustību automašīnas priekšā;
  • aktīvā visu riteņu stūrēšana, kas nodrošina - jauno Touareg ir tikpat ērti vadīt kā kompaktklases automašīnu;
  • elektromehāniska pretapgāšanās stabilizācija;
  • “IQ.Light” Matrix LED priekšējie lukturi - interaktīva tuvo un tālo gaismu kontrole ar kameru, kas ļauj droši izmantot tālās gaismas pat pilsētā.

Šobrīd pasūtīšanai un konfigurēšanai ir pieejami modeļi ar divu veidu 3.0l V6 TDI dīzeļdzinējiem, kas attīsta 170kW / 230ZS un 210kW / 286ZS jaudu. Abi dzinēji ir aprīkoti ar 4Motion pilnpiedziņu un astoņu pakāpju automātisko ātrumkārbu.

Jaunā Touareg sākumcena ir 59 059 eiro par 170 kW / 230 ZS un 64 076 eiro par 210 kW / 286 ZS versiju.

2019. gadā klientiem būs pieejami arī Touareg ar V6 benzīna dzinēju (250 kW/340 Zs), un arī V8 turbodīzelis (310 kW/421 Zs).

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 11.jūlijs 2018 14:51
0 7 Atbildēt

Drīz šo sūdu varēs redzēt visur kur pagadās.

justas 14.jūlijs 2018 18:15
0 0 Atbildēt

Apskatīju Moller Krasta. Nu tāds liels Tiguan sanācis. Kosmoss protams lielais televizors pa pusi no paneļa. Sīkāk papētot negatīvi pārsteidza plikās kabatas durvīs pudeļu novietošanai (bez tapsējuma) un motortelpas noformējums mašīnai kura maksā 90000 eur!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti