Elektromobiļu maratons “Uzlādes tīkls savieno pilsētas” 2

 

Foto: Publicitātes attēls

BIMAB | 24.augusts 2018 8:24

Šī gada 30.augustā startēs elektromobiļu maratons “Uzlādes tīkls savieno pilsētas”. Maratona dalībnieku pirmais kontrolpunkts būs Jūrmalā, Jomas ielā 4 (Elektrum Energoefektivitātes centrs), plkst. 8:00-8:15.

Maratona mērķi

Informēt par iespējām, ko sniedz Latvijā 2018.gadā Valsts akciju sabiedrības “Ceļu satiksmes drošības direkcija” izveidotais elektromobiļu ātrās uzlādes staciju tīkls.

Popularizēt tūrisma un citu jomu sniegto pakalpojumu papildināšanu ar jaunu –

elektromobiļu uzlādes – pakalpojumu.

Maratona pieturvietās dalībnieki informēs par iespējām, ko sniedz Latvijā 2018.gadā izveidotais ātrās uzlādes tīkls, par tā turpmāko paplašināšanu, kā arī par iespēju piesaistīt elektromobiļu tūristus. Apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunajiem, 40kWh akumulatora, Nissan elektromobiļiem Leaf un e-NV200, kā arī to uzlādes iespējām.

 

Maratona pieturvietas

30.augusts       Ventspils, Platā iela 10, plkst.12:00-13:45

Liepāja, Satiksmes iela 11, plkst.16:30-18:00

31.augusts       Bauska, Uzvaras iela 1, plkst.9:00-10:45

Jēkabpils, Rīgas iela 103B, plkst. 13:00-15:00

Daugavpils, Kraujas iela 3, plkst.16:30-18:00

1.septembris    Stāmeriena, pie Bānīša stacijas, plkst. 12:00-15:00

                                                (dalība elektromobiļu salidojumā)

Valmiera, Eduarda Lācera iela 3, plkst. 18:00-19:30

 

Maratona laikā tiks parakstīti sadarbības līgumi par uzlādes punkta viesnīcā “Dobele” (Dobele) un Lūznavas muižā (Rēzeknes novads) iekļaušanu kartē, ko uztur Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrība un AS “Latvenergo”.

Elektromobiļu maratonu “Uzlādes tīkls savieno pilsētas” organizē Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrība, atbalsta – Elektrum.

 

 
Visi komentāri
 
felix65 25.augusts 2018 9:36
0 0 Atbildēt

Pašreizējai koncepcijai nav nākotnes. Auto evolūcijas strupceļš. Kamēr būs nafta, tikmēr būs auto Susaņini, jo citādi baroni paliks bez milzu peļņas, tuksneša iemītnieki varēs rīt smiltis un vispār miljonu miljoni paliks bez darba.

Arnis ET 28.augusts 2018 9:37
0 0 Atbildēt

Latvijā par autoparka nākotni vēl diskutējam, tomēr var rēķināties ar elektromobiļu, jaunu un lietotu, skaita sagaidāmo lēcienveidīgo pieaugumu, par ko liecina Eiropas valstu, piem., Norvēģija, Francija, Lielbritānija, Slovēnija, Polija, pieņemtie plāni par elektromobiļu īpatsvara strauju palielināšanu, kā arī fosilās degvielas automobiļu reģistrācijas ierobežošanu no 2025.gada un turpmāko reģistrācijas pārtraukšanu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti