Rīgā būvēs Baltijā lielāko Jaguar Land Rover autosalonu; kapsulas iemūrēšana 25.septembrī

 

Foto: Publicitātes attēls

Jaguar Land Rover | 19.septembris 2018 12:57

Šī gada 25. septembrī, plkst. 11.00, Kārļa Ulmaņa gatvē 70, Inchcape Motors Latvia, aicina Jūs būt klāt laika kapsulas iemūrēšanā topošā Jaguar Land Rover autosalona pamatos. Plānots, ka šis būs lielākais šāda veida Jaguar Land Rover autosalons Baltijā.

Par godu jaunā autosalona būvniecības atklāšanai, svinīgajā brīdī kopā ar Inchcape Motors Latvia būs Viņa Ekselence Kīts Šanons (Keith Shannon), Viņas Majestātes vēstnieks Latvijas Republikā, Inchcape Motors Latvia valdes loceklis Dmitrijs Zeļeņins, Inchcape Motors Latvia valdes priekšsēdētājs un Inchcape Ziemeļeiropas reģiona izpilddirektors Deivids Kolvels (David Colwell), un Tirdzniecības vecākais padomnieks Ivars Žukovskis. Paredzēts, ka jaunā autosalona būve, kas savas durvis vērs vaļā 2019. gada maijā, tiks būvēta saskaņā ar Jaguar Land Rover korporatīvā koncepta "Arch" dizainu, kas tiek pakāpeniski ieviests visur pasaulē.

Būvējot "Arch" koncepta autosalonu, īpašs uzsvars tiek pievērsts tam, lai salons un servisa centrs atbilstu mūsdienu un arī nākotnes prasībām, tas būtu ērti pieejams un lietojams apmeklētājiem, klientiem un darbiniekiem. Jaunajā autosalonā paredzēta jaunu auto tirdzniecība vieta, serviss, rezerves daļu, kā arī zīmolu aksesuāru un dzīves stila preču veikals. Paredzēts, ka jaunā autosalona kopējā platība sasniegs 2421 m2. Līdz ar jaunā Jaguar Land Rover autosalona atklāšanu, klientiem būs iespējams iegādāties mazlietotas Jaguar un Land Rover automašīnas Approved programmas ietvaros, kas dod nodrošinājumu, ka mašīna ir nevainojamā tehniskajā stāvoklī. 

Mainoties un sekojot līdzi laikam, Jaguar Land Rover ir apņēmies no 2020. gada savus modeļus izgatavot ne tikai ar benzīna un dīzeļdegvielas piedziņas sistēmām, bet arī auto ar hibrīd vai elektropiedziņu. Jau 2018. gadā tirdzniecībā nonācis pirmais pilnīgi elektriskais premium krosovers Jaguar I-PACE. Parādoties jauniem hibrīd un elektroautomobiļiem, pie jaunā autosalona tiks izvietotas vairākas maiņstrāvas un līdzstrāvas elektro uzlādes stacijas, nodrošinot iespēju uzlādēt savu auto vairākiem klientiem vienlaicīgi. Jaunā autosalona infrastruktūra nodrošinās tagadnes un nākotnes vajadzības.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti