"Karlo Motors" neatlaidīgi apstrīd Rīgas Pašvaldības policijas mikroautobusu iepirkumā noteikto termiņu 1

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 29.septembris 2018 8:18

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) iepirkumā par desmit jaunu, vienādu komercfurgona tipa trafarētu un aprīkotu automašīnu iegādi ir iesniegtas trīs sūdzības, aģentūrai LETA apstiprināja RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

Visu sūdzību iesniedzējs ir SIA "Karlo Motors", kurš paudis neapmierinātību ar nolikumā noteikto automašīnu piegādes termiņu.

Sākotnēji uzņēmums vēlējies pagarināt automašīnu piegādes termiņu no 30.novembra līdz 27.decembrim. "Ņemot vērā šo sūdzību, tika izvērtētas iespējas pagarināt automašīnu piegādes termiņu un tika nolemts, ka RPP var pagarināt šo termiņu līdz 10.decembrim, taču komersantu šāds kompromiss neapmierināja, tādēļ tika iesniegta atkārtota sūdzība ar lūgumu pagarināt termiņu līdz 27.decembrim," skaidroja Sadovskis.

Otrā sūdzība tika noraidīta, jo jau pirmajā reizē RPP izvērtēja, ka vēlākais pieļaujamais piegādes laiks, kas neapdraudētu pašu iepirkuma procedūru, ir 10.decembris.

Pēc tam uzņēmums trešo reizi iesniedza sūdzību - atkal par automašīnu piegādes termiņu. Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka šī sūdzība tiks skatīta 1.oktobrī plkst.10.

Kā ziņots, jūlija izskaņā RPP izsludināja iepirkumu par desmit jaunu, vienādu komercfurgona tipa trafarētu un aprīkotu automašīnu iegādi. Paredzamā līgumcena noteikta 412 396 eiro.

2014.gadā RPP iepirkusi 16 jaunus busiņus, ar kuriem patrulēt ielās, 2017.gadā - sešus, bet šogad plānots iepirkt jau minētos desmit. Lielākā daļa iegādāto automašīnu kalpo jau nolietoto automašīnu aizstāšanai, kas pēc "noņemšanas no ierindas" tiek utilizēti. "Pārsvarā mēs vecos auto mēģinām pārdot izsolēs, taču, ja tas neizdodas, nododam metāllūžņu pieņemšanas punktos," sacīja Sadovskis.

Patlaban RPP kopumā ir 66 trafarēti busi.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 29.septembris 2018 10:06
3 0 Atbildēt

Ātri gan vecos sasituši.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 2

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti