Sabiedriskajā transportā – ar aizsegtu seju (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 12.maijs 2020 7:47

No rītdienas sabiedriskajā transportā cilvēki tiek aicināti aizsegt seju, lai pasargātu sevi un citus no iespējamas inficēšanās ar jauno koronavīrusu.

Nav gan jāsteidzas uz tuvāko diennakts aptieku, pietiks, ja seju tramvajā, trolejbusā, autobusā vai vilcienā aizsegsiet ar šalli vai lakatu. Jāpiebilst, ka sodīt par sejas maskas nelietošanu nevienu nevarēs, vien dažos gadījumos atteikt iekāpšanu sabiedriskajā transportā.

 

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 12.maijs 2020 9:22
4 3 Atbildēt

Šis ir patiešām labs, neiedomājos, kā to izkontrolēs? Pasaki bomzim, ka vajag uzpurni

P.S. Katru gadu tad gripas vīrusa laikā vajadzēja identiski darīt. Labrīt.

gunbox 13.maijs 2020 10:31
0 0 Atbildēt

Nebūt nē. Visi šie pasākumi ir pozitīvi līdz momentam, kad sapratīs ar ko ir patiesībā darīšana. Vai nu tas būs SARS veidīgais, kurš pēkšņi vienā momentā sāks iznīkt vai nu vēl viens gripveidīgais. Vīruss ir pārāk lipīgs un 4x lielāku inkubāciju bez saslimšanas pazīmēm, tobiš agresīvs, lai uztverto šo par kaut kaut kādu vienkāršu saaukstēšanos. Bet muļķu pasaulē netrūkst. Un kā šobrīd pieredze rāda, tad visi muļķi pēkšņi kļūst ar 3 augstākajām, kad pašiem ar šo zarazu nākas tiešā veidā saskarties.

hibžābs 12.maijs 2020 12:03
1 0 Atbildēt

seju nosegt pilnībā?

Vernons 12.maijs 2020 12:35
5 0 Atbildēt

Vinķele teic kad to sejas masku mediķiem nepietiek!

kasinsh79 12.maijs 2020 12:58
3 2 Atbildēt

Es sacītu, mūsu (eiropiešu) kultūrai maskas nēsāšana ir pilnīgi nepieņemama. Āzijā varbūt arī cilvēki pieraduši, mēs - noteikti nē. Nākamnedēļ jābrauc uz Lietuvu, nāksies vien iegādāties vienu uzpurni, izkāpjot no auto tas tur obligāts

halo 12.maijs 2020 13:55
2 1 Atbildēt

Vīruss var iekļūt arī caur acu gļotādu - jānēsā cieši piegulošas brilles....varbūt uzreiz motociklistu ķiveres?

kasinsh79 12.maijs 2020 16:25
4 0 Atbildēt

Redz kā, tikko pavēroju sabtransu Valdeķu ielā. Katrā trolejbusā un autobusā ir... burtiski pāris cilvēku AR maskām uz sejas. Viss absolūtais vairums iekšā transportlīdzeklī un arī iekāpjošie ir... BEZ maskām. Tādējādi atļausiet šo prasību uzskatīt par nenopietnu.

reku 12.maijs 2020 22:07
2 0 Atbildēt

Viss šis pasākums ir ļoti nenopietns.Vai ir iespējams tualetē daļēji,tā pa pusei nolikt"brūnò lāci".Likums lai to pildītu jāformulē stingri,noteikti un nelokāmi.Likuma pērles-1)vadītājs drīkst neuzņemt,2)kontroles dienests var lūgt,3)maskas,šalles un TAMLĪDZĪGI..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti