UniPark stāvvietu tīkls turpmāk darbosies ar EuroPark zīmolu 4

 

Foto: Ekrānbilde no UniPark

UniPark | 12.jūnijs 2020 9:43

Noslēdzoties “EuroPark Latvia” un UniPark autostāvvietu pārvaldītāja SIA “Stova” apvienošanās procesam, visas UniPark autostāvvietas Rīgā no 1.jūnija darbojas ar EuroPark zīmolu.

Līdz ar apvienošanās procesu EuroPark apsaimniekoto objektu skaits Rīgā sasniedzis 95 autostāvvietas, rīdziniekiem un pilsētas viesiem nodrošinot vietas kopumā vairāk nekā 10 000 automašīnām. UniPark līdz šim Rīgā apsaimniekoja daudzstāvu autostāvvietas Prāgas ielā 2 un Lielgabalu ielā 4, autostāvvietas pie tirdzniecības centriem “Olimpia” un “Rimi”, Mūkusalas Biznesa centra autostāvvietu, kā arī virkni citu, kopumā 11 objektu Rīgā un tās apkārtnē.

UniPark autostāvvietu līdzšinējie lietotāji aicināti turpmāk pakalpojuma apmaksai izmantot vienoto EuroPark mobilo norēķinu lietotni, ar kuras palīdzību samaksu var veikt ne tikai EuroPark un Rīgas pašvaldības autostāvvietās, bet arī autostāvvietās Lietuvā, Igaunijā un Polijā. Savukārt “UniPark” ilgtermiņa līgumu īpašnieki ar jautājumiem par līgumu pārslēgšanu vai piekļuvi pašapkalpošanās portālam www.europark.lv aicināti interesēties EuroPark operatoru centrā (67324508), kas darbojas 24 stundas diennaktī.

“EuroPark un UniPark autostāvvietu tīkla apvienošanās ir būtisks solis pretī vēl lielākai mūsu autostāvvietu klientu ērtībai. Savukārt “EuroPark App” ļauj ar vienu norēķinu lietotni ērti un droši veikt apmaksu ne vien autostāvvietās Latvijā, bet arī ceļojot uz kaimiņvalstīm Lietuvu, Igauniju un Poliju,” norāda „EuroPark Latvia” valdes loceklis Mārtiņš Meisītis.

UniPark jaunos stāvvietu zonu aktivizēšanas kodus var ērti aplūkot gan mobilajā lietotnē, gan EuroPark autostāvvietu kartē vietnē www.europark.lv. Mobilā lietotne “EuroPark App” jebkuram interesentam pieejama lejupielādei Google Play un App Store veikalos. “EuroPark App” var piesaistīt jebkuru VISA un MasterCard maksājumu karti. Papildu drošību mobilajā lietotnē nodrošina iespēja uzstādīt PIN kodu vai izmantot biometrijas datu autentifikāciju, kas pasargā no nejaušas stāvvietas aktivizēšanas nenobloķēta ekrāna vai bērnu rotaļu laikā. “EuroPark App” paredz piesaisti ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu mobilo sakaru operatoru nodrošinātiem telefona numuriem, kas to padara īpaši ērtu lietošanai arī citu valstu pilsoņiem un tūristiem.

SIA “EuroPark Latvia” autostāvvietu pakalpojumus Rīgā piedāvā jau kopš 2001. gada. Kopš 2019.gada maija par autostāvvietu apsaimniekotāja “EuroPark Latvia” īpašnieku kļuva Lietuvas investoriem piederošā kompānija SIA “Stova”, kura nodrošina autostāvvietu un to apsaimniekošanas pakalpojumus arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā. Pēc reorganizācijas procesa pabeigšanas SIA "Stova" beigs pastāvēt, savukārt par SIA "EuroPark Latvia" tiešo īpašnieku kļūs Lietuvā reģistrēts uzņēmums "Parkdema".

 

 
Visi komentāri
 
gunbox 12.jūnijs 2020 15:01
1 1 Atbildēt

Ja reiz reketieri tik aktīvi, tad lai pieliek katrai stāvvietai numura nolasītāju. Bet jā, tad neizdosies aizmāršām uzlikt sodu.

Bebris 12.jūnijs 2020 20:16
1 0 Atbildēt

Ak Polijā arī ? Tad kāpēc tur tik lētas stāvvietas ?

Freijers 13.jūnijs 2020 20:02
0 0 Atbildēt

Tāpēc, ka cenu Rīgā veido RS ar savām maksas slauktuvēm, kur tās beidzas un/vai vietām laukumos ieviešās šie kantori, kas tad arī ar "līgum"sodu piešprici turpina bizīti...Kas man nav skaidrs, tad kāda suņa pēc pie katra rimi šie ir saradušies, arī Rīgas nomalēs...nekas labs no tā nav.

Kanibaals 14.jūnijs 2020 11:42
0 0 Atbildēt

Fak

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Aptuveni 160 000 eiro - BMW piesaka jauno M4 CS (+ FOTO)

Pasūtīšanai M4 CS kļūs pieejams maija beigās, ražošana sāksies jūlijā. Lasīt vairāk

 

Xpeng G6 kļūst pieejams Eiropā 5

Ķīnas autobūves uzņēmums Xpeng uzsācis elektriskā SUV Coupe G6 pārdošanu Eiropas tirgū. Sākumā tās ir četras valstis, taču turpinājums sekos. Lasīt vairāk

 

Drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām (+ VIDEO) 32

Parasti rudenī vērojamas garas rindas pie riepu servisiem, jo autovadītāji teju vienā brīdī ir nolēmuši mainīt vasaras riepas pret ziemas. Pavasarī aina pavisam citādāka. Riepu maiņu process notiek bez garām rindām, tomēr drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām. Ko ņemt vērā, izvēloties vasaras riepas? Lasīt vairāk

 

Aplēsta summa, ko par vēja parkiem varētu saņemt iedzīvotāji (+ VIDEO) 16

Gadiem ilgi savstarpēji “cīnoties” iedzīvotājiem un vēja parku attīstītājiem, Latvija pamatīgi iepalikusi saviem kaimiņiem vēja enerģijas attīstībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti