Volkswagen ID.3 1ST piegāde Latvijā sāksies septembrī; pircēju gaida dāvana 1600 eiro apmērā 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 22.jūnijs 2020 6:11

Volkswagen ID.3 1ST piegāde Latvijā sāksies septembrī; īpašnieki varēs saņemt 1600 eiro vērtu dāvanu – mājas uzlādes iekārtu un bezmaksas piekļuvi publiskajām uzlādes stacijām

Līdz 420 km liels nobraukums ar vienu uzlādi, piekļuve publiskajām uzlādes stacijām 600 eiro jeb 2000 kWh vērtībā, ID. Charger mājas uzlādes iekārta un tās uzstādīšana bez maksas (kopējā vērtība 1 000 eiro), nepieredzēti augsta veiktspēja, ekskluzīvs dizains un ātra uzlāde ar 100kW līdzstrāvu (DC) vai 11kW maiņstrāvu (AC) – šīs ir tikai dažas no priekšrocībām, kuras tiek piedāvātas unikālo ID.3 1ST Edition modeļu īpašniekiem. Jau 2020. gada septembrī Latvijā pie klientiem nonāks pirmā izlaiduma Volkswagen ID.3 modelis – ID.3 1ST. Volkswagen ID.3 1ST ražošanas apjoms Eiropā ir ierobežots līdz 30 000 automobiļu, bet Baltijā agrajai rezervācijai bija pieejamas vien 50 automašīnas. No šodienas, 17. jūnija, ekskluzīvās ID.3 1ST automašīnas agro rezervāciju veikušie klienti var izvēlēties vēlamo automašīnas versiju un parakstīt iegādes līgumu.

Kā pateicības dāvanu no Volkswagen visi ID.3 1st īpašnieki saņems bezmaksas uzlādes karti 2 000 kWh vai līdz 600 eiro vērtībā izmantošanai publiskajās uzlādes stacijās. Turklāt īpašnieki, kas izvēlēsies regulāri dalīties ar rūpnīcu atsauksmēs par ID.3 1st, izmantojot speciālu platformu, saņems papildu ieguvumu – bez maksas ID. Charger mājas uzlādes iekārtu ar Type 2 uzlādi ar līdz 11kW un tās uzstādīšanu 1 000 eiro vērtībā.

ID.3 1ST nobraukums un baterijas jauda būs līdzvērtīga sērijveida ID.3 Pro modelim. Līdz 2020. gada beigām Volkswagen uzsāks pasūtījumu pieņemšanu sērijveida ID.3 modelim trīs versijās – ID.3 Pure, ID.3 Pro un ID.3 Pro S –, kas galvenokārt atšķirsies pēc akumulatora un uzlādes jaudas, kā arī iespējami nobraucamās distances. ID.3 Pro S būs modernākā versija ar ekskluzīvāku aprīkojumu.

“ID.3 1st Special Edition modelis iezīmē ļoti nozīmīga attīstības posma uzsākšanu Volkswagen zīmola vēsturē. Līdz ar ID.3 modeļu nonākšanu tirgū tuvāko gadu laikā videi draudzīgāka pārvietošanās ar uzticamām un jaudīgām elektroautomašīnām būs pieejama miljoniem cilvēku. Mēs redzam, ka agrās rezervācijas panākumi apliecina cilvēku interesi par bezizmešu mobilitātes ēru. Šobrīd rindā uz ID. sērijas modeļiem Baltijā ir vairāk nekā 600 cilvēku. Mēs kopā ar mūsu klientiem ar nepacietību gaidām pirmo automašīnu nonākšanu Baltijā,” uzsver Volkswagen zīmola vadītājs Baltijas valstīs Justas Nekrošius.

ID.3 1st ekskluzīvais modelis tiks piedāvāts ar klientu vispieprasītāko konfigurāciju – 58 kWh akumulatoru ar vienas uzlādes nobraukuma distanci līdz 420 km (WLTP), kas ģenerē 150 kW (146 PS vai 204 PS) un nodrošina maksimālo griezes momentu 310 Nm.

Baltijā klientiem ir iespēja izvēlēties starp trīs modeļa versijām: ID.3 1st, ID.3 1st Plus un ID.3 1st Max ar dažādām papildu funkcijām. Visi ID.3 1st modeļi saņems garantētu piecu gadu garantiju, bet akumulatoram – astoņu gadu. Volkswagen garantēs, ka šie akumulatori saglabās vismaz 70% no to izmantojamās kapacitātes pat pēc astoņiem gadiem vai 160 000 kilometru nobraukuma.

ID.3 1st pamata versijā ietilpst navigācijas sistēma, DAB + digitālais radio, gaisa kondicionēšanas sistēma Air Care Climatronic ar divu zonu klimata kontroli, sēdekļu un stūres apsilde, roku balsti priekšā, ātra uzlāde ar 100kW līdzstrāvu (DC) vai 11kW maiņstrāvu (AC) un 18 collu tērauda diski, dabiska balss vadība un ID. Light, kas ir inteliģenta sistēma, kas vizuāli komunicē ar vadītāju un palīdz braukšanas procesā, kā arī navigācijas izmantošanā. Papildus tam ID.3 1ST būs ne tikai kompakts, uzticams un elegants automobilis, bet arī vieds palīgs uz ceļa, jo jau standarta aprīkojumā būs pieejama adaptīvā kruīza kontrole (ACC), joslas saglabāšanas asistents Lane Assist, frontālās sadursmes brīdinājuma asistents Front Assist, parkošanās distances kontrole un dinamiskā ceļazīmju atpazīšanas sistēma, LED priekšējie lukturi un signalizācija. Pamata versijas cena Latvijā ir 40 915 eiro.

ID.3 1st Plus versija ir papildus aprīkota ar atpakaļskata kameru, bezatslēgas piekļuves un dzinēja startēšanas sistēmu Keyless Advanced, interjera apgaismojuma paketi ar 30 dažādām krāsām un viduskonsoli ar diviem papildu USB-C savienojumiem aizmugurē. Ārējā aprīkojuma daļu veido tonētie stikli, eksterjera pakotne Style sudraba krāsā, Matrix LED priekšējie lukturi, aizmugurējie LED lukturi ar dinamisko pagrieziena signālu un 19 collu lietie diski. Klientiem, kas izvēlēsies ID.3 1st Plus, tiks piedāvātas arī trīs dažādas interjera krāsu kombinācijas, tostarp enerģiski oranžais ar balto stūri. ID.3 1st Plus cena Latvijā – 46 630 eiro.

Advancētākā modeļa versijā ID.3 1st Max, kuras cena Latvijā ir 52 350  eiro, ir iekļauts arī paplašinātās realitātes displejs (AR), liels panorāmas jumts, kā arī 20 collu lietie diski. Šo aprīkojuma klāstu papildina daļēji autonomās braukšanas palīgsistēma Travel Assist, ieskaitot Side Assist joslu maiņas palīgsistēmu un Emergency Assist, kas kritiskos apstākļos var palīdzēt novērst nopietnus negadījumus, kā arī telefonijas funkcija Comfort ar induktīvu uzlādi. ID.3 1st Max versiju vēl neatvairāmāku padara ērti sēdekļi, ieskaitot elektriski regulējamus priekšējos sēdekļus ar masāžas funkciju.

ID.3 nosaka jaunus ilgtspējas standartus – ražošana ir oglekļa emisiju neitrāla, kas nozīmē, ka automobiļi klientiem tiek piegādāti, neradot negatīvu ietekmi uz vidi. Piemēram, ID.3 akumulatoru ražošanai tiek izmantota tikai videi draudzīgi ražota enerģija. Kopumā automašīnas dzīves ciklā – tieši automašīnu piegādē no rūpnīcas – rodas neliels daudzums kaitīgo emisiju, no kurām vēl šobrīd nav pilnībā iespējams izvairīties, bet uzņēmums tās kompensē ar investīcijām klimata projektos. Volkswagen ir radījis pirmo cenas ziņā izdevīgo un pieejamo elektroauto, kas ir videi draudzīgs visā dzīves cikla laikā, jo nerada CO2 emisijas, gan ražošanas, gan ekspluatācijas procesā, ja klients veic uzlādi ar videi draudzīgā veidā iegūtu elektrību.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 23.jūnijs 2020 9:17
4 5 Atbildēt

pirmajā brīdī, izlasot - "dāvana" un "VW" padomāju, ka dāvana būs tā, ka spoguļi būs regulējami ar podziņu palīdzību, nevis manuāli un apsildāmie krēsli.

Domāju, ka tādas opcijas VW maksā tieši 1600 EUR.

Tātad, būs uzlādes iekārta, bet logus vajadzēs regulēt manuāli.

kasinsh79 23.jūnijs 2020 13:25
3 3 Atbildēt

Tirliņš esi, nekas vairāk

ha 23.jūnijs 2020 13:56
5 1 Atbildēt

Visas tās saucamās dāvanas ir iekļautas cenā vai nu samazināti izdevumi uz extrām. Pamuļķiem akcija....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti