PAPILDINĀTS 29.06 ar "Latvijas dzelzsceļš" atbildi; Vadītāji neiztur un šķērso Slokas dzelzsceļa pārbrauktuvi pie aizliedzošā signāla 26.06.2020 (+ VIDEO) 19

 
iAuto | 27.jūnijs 2020 11:32

Vakar, 26.06.2020, dīvaina situācija bija izveidojusies pie Slokas dzelzceļa pārbrauktuves Jūrmalā. Pretstatā Ķegumam, kur Līgo dienā nedarbojās brīdinošie signāli vilciena tuvošanās brīdi, šeit signāls dega, taču vilciena nebija.

Aculiecinieks ziņo, ka 26.jūnijā pie Slokas dzelzceļa pārbrauktuves bija izveidojusies gara automašīnu rinda. Iemesls - aizliedzošie signāli, kas brīdina par sliežu transporta tuvošanos. Autovadītāji gaidīja vairākas minūtes, taču vilciens tā arī neparādījās. Nepacietīgākie sāka nervozēt, līdz "starta šāvienu" deva BMW vadītāji, kas no abās pusēs gaidošo rindas izbrauca pirmie un apbraucot pārējos, pārbrauca dzelzceļu. Drosmīgākajiem (agresīvākajiem?) sekoja pārējie un nākamajās minūtēs pārbrauktuvi šķērsoja mašīna pēc mašīnas, neraugoties uz to, ka aizliedzošie signāli turpināja darboties. 

Jāpiebilst, ka šī iemesla dēļ tika kavēti arī tie autovadītāji, kas negrasījās šķērsot dzelzceļa pārbrauktuvi, bet bija plānojuši braukt taisni. 

PAPILDINĀTS 29.06.2020. ar atbildi no VAS "Latvijas dzelzsceļš" ārējās komunikācijas nodaļas komunikācijas projektu vadītājas Ellas Pētermanes:

"Lielā karstuma ietekmē signalizācijas sistēmai bija radies īslaicīgs bojājums, kas operatīvi tika novērsts. Īslaicīgā bojājuma dēļ pārbrauktuve transporta kustībai bija slēgta  aptuveni 5-6 minūtes."

Ja Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā), vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti tos publikācijai iAuto.lv uz sociālajiem tīkliem Facebook, uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

 
 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 27.jūnijs 2020 12:32
26 2 Atbildēt

Pļurkt

26.jūnijs 2020 16:49

Nu pazvanīju, ja vispār kaut ko var sazvanīt, vairākas minūtes klausies automātisko atbildētāju un mūziku. Ja barjeras nenolaižas, tad tev gandrīz ka liek nostāties barjeras vietā un regulēt satiksmi!!! Ja signalizācijas bez iemesla strādā, jau esi nostāvējis kādas 5+ minūtes, tad kategoriski aizliedz braukt pāri, pat tad ja paši redz ka vilcienu pēc grafika tuvākajā laikā NAV un liek gaidīt remontbrigādi!!! Vienīgi tā remontbrigāde atbrauc nākamās dienas vakarā!!! Man visu laiku nīkt uz tukšas pārbrauktuves?

Pēc visa šī atkrīt pilnīgi visa apetīte šiem zvanīt!

Ezis UK 28.jūnijs 2020 17:37
18 1 Atbildēt

Kad padomju dzelceļš vēl 30 gados naf mainījies ne par kapeiku.Visur krievu hlami stāv.Vācija barjera taisās pec 30 sekund vilciens pagāja garām barjera paceļās UK tas pats.Padomju Latvija 5 minūtes pirms un pēc vilciena.

viencexperc 27.jūnijs 2020 12:49
16 18 Atbildēt

Lūk piemērs, kā darbojas bara instinkts. Auni stāv, un gaida ko darīs barvedis. Pašiem smadzenes nav ne darīt, ne nedarīt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti