Vakar bedrē Ģertrūdes ielā ielūzis vēl viens auto 6

 

Bedrē Ģertrūdes ielā automašīna iegāzās arī 6.jūnijā

Nozare.lv | 1.jūlijs 2020 8:32

Rīgā, Ģertrūdes ielā bedrē otrdienas vakarā ielūzusi automašīna, aģentūrai LETA apstiprināja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Viņa teica, tiklīdz saņemta informācija par ielūzušo auto, uz notikuma vietu nosūtīti visi operatīvie dienesti, kas norobežoja vietu un vērtē izskalojuma veidošanās cēloņus. Pagaidām notikušā iemesli neesot zināmi.

Dimante teica, ka ielūzusī vieglā automašīna tuvākajā laikā tiks evakuēta un pārbaudīta. 

Tāpat viņa piebilda, ka viņas rīcībā nav informācijas, ka notikušā rezultātā būtu cietuši cilvēki.

Kā vēstīts, 5.jūnijā Ģertrūdes ielā iebrukušā bruģī iebrauca divas automašīnas - BMW un "Mercedes Benz".

"Mercedes Benz" no bedres izkļuva saviem spēkiem, bet otrs spēkrats gaidīja speciālās tehnikas palīdzību.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, iegruvums Ģertrūdes ielā bija izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras notika visā Daugavas labajā krastā.

Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir izbūvēti 1963.gadā un savu laiku nokalpojuši," iepriekš pastāstīja AS "Rīgas siltums" pārstāve Linda Rence.

 
Visi komentāri
 
Raivis 1.jūlijs 2020 9:15
2 3 Atbildēt

Kritušās mašīnas, plūdi, nav elektrības un ūdens, atkritumu kaudzes - nē, tā nav zombiju apokalipses kino anturāža, tā ir Rīga bezatbildīgo un nekompetento “administratoru” vadībā, kurus kontrolē bēdīgi slavens pūces kungs no partijas Atkritumi/ Par, kuram pat uz Satversmi ir nospļauties.

viencexperc 1.jūlijs 2020 10:02
2 1 Atbildēt

Viss, kā rīdzinieki gribēja. Gandrīz kā Krievijā. Tikai Krievijā vēl ēkas brūk. Tā, ka rīdzinieki, turpiniet balsot par to lai būtu kā Krievijā.

Ne velti iedzīvotāju skaits Viļņā pieaug, Tallinā pieaug, bet Rīgā samazinās.

Antons 1.jūlijs 2020 19:58
0 3 Atbildēt

Nevajag muldēt, Pēterburgā ir krietni labākie ceļi nekā Rīgā, tur bedru praktiski nav.

viencexperc 2.jūlijs 2020 0:50
0 0 Atbildēt

Tas tavs slapjais sapnis?

650 1.jūlijs 2020 16:57
0 1 Atbildēt

Tfu, Stulbās mašīnas.Varēja pamācīties no Gudrajām ēkām, kuras gadsimtiem ilgi tajā rajonā Stāv.Jā.

Krotow 2.jūlijs 2020 0:09
1 0 Atbildēt

Pie tā paša sveiciens 90-to gadu denacionalizācijas rīkļurāvējiem un prihvatizatoriem. Mājas savāca, bet pagrabus un komunikācijas uzturēt nespēj un negrib.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti