Pa Jūrmalas šoseju satiksme atjaunota pa abām brauktuvēm 3

 

Foto: Ekrānbilde no Google/maps

Nozare.lv | 13.jūlijs 2020 7:56

Šajās dienās pa Jūrmalas šoseju, kur turpinās plaši remontdarbi, satiksme ir atjaunota pa abām brauktuvēm, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Uz Jūrmalas šosejas būvdarbu gaita ir ļāvusi atcelt ievērojamu daļu no satiksmes ierobežojumiem, un satiksme ir atjaunota pa abām šosejas brauktuvēm. Jūrmalas virzienā ir viena paplatināta josla ar ātruma ierobežojumu 50 kilometri stundā (km/h). Savukārt Rīgas virzienā satiksme tiek organizēta pa trim joslām ar ātruma ierobežojumu 70 km/h. Uz šīs šosejas ir iespējami īslaicīgi lokāli satiksmes ierobežojumi.

Būvdarbi valsts ceļu tīklā patlaban notiek vairāk nekā 60 ceļu posmos. Uz Tallinas šosejas Saulkrastu apvedceļa ir trīs luksoforu posmi un divi citi ar priekšrocības ceļa zīmēm. Līdz pat nedēļas nogalei Rīgas virzienā satiksmei būs slēgta nobrauktuve uz autoceļu Saulkrasti- Sēja- Ragana un arī nobrauktuve no šī autoceļa Rīgas virzienā. Posms var prasīt pat stundu ceļā.

Uz Jelgavas šosejas posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu satiksme tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Remonta posms prasa ceļā pavadīt pusstundu vai pat vairāk.

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk luksoforu posmu - septiņi - ir uz autoceļa Pūri- Auce- Grīvaiši, savukārt garākais remontdarbu posms ir no Ventspils Kuldīgas virzienā ar pieciem luksoforu posmiem. Abu izbraukšanai var būt nepieciešama stunda.

Šajās dienās remontdarbus plānots sākt uz vairākiem reģionālajiem autoceļiem: uz autoceļa Madona- Varakļāni posmā no Madonas līdz pat tiltam pār Kuju, divos posmos uz autoceļa Valka- Vireši - no Gaujienas līdz Vidzemes šosejai un no krustojuma ar autoceļu Smiltene- Valka Gaujienas virzienā, uz autoceļa Ķekava- Skaistkalne Baldones novadā, uz autoceļa Jelgava- Tukums posmā no Slampes līdz Liepājas šosejai, kā arī uz autoceļa Tukums- Auce posmā no Vaskiem līdz pagriezienam uz Tumi.

 
Visi komentāri
 
Jūrmalnieks 13.jūlijs 2020 10:44
1 0 Atbildēt

Uz Jūrmalu ir palikusi tikai pus brauktuve! No Jūrmals uz Rīgu ir pilna brauktuve!

Antons 13.jūlijs 2020 11:17
1 0 Atbildēt

Smieklīgi redzēt tos "sporta" krosoverus metot pa bremzēm pirms katra zigzag līkuma, kur pat vecā Picasso iziet nebremzējot.

redz 13.jūlijs 2020 13:43
2 0 Atbildēt

To vadītāji, pirmkārt, nemāk braukt, otrkārt, pensionāru auto ar smagāku augstuma centru arī nav tik stabili kā labi izsvaroti kompakti un mazākā novirze no normas izraisa paniku to stūrētājos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti