TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Ford Puma jeb tautas Porsche Macan ? (+VIDEO) 10

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 20.augusts 2020 18:00

Ford Puma, ko iepriekš pazinām kā lētu sporta auto ir transformējies par plašai pircēju auditorijai domātu krosoveru.

 

Nenoliedzami lielāko iespaidu atstāj Ford Puma eksterjera dizains. Priekšdaļa ar izteiktajām lukturu sekcijām raisa līdzības ar dārgiem auto, piemēram, Porsche Macan vai arī Jaguar E- Pace un Mini Cooper. Jebkurā gadījumā Ford Puma dizains ir izdevies. Augstas veiktspējas trīscilindru motori ir tehnika, kas virzīs auto uz priekšu. Galvenais smagums būs jāiznes viena litra EcoBoost benzīnmotoram ar 125 Zs jaudu. Piedāvājumā būs arī 1,5 l Ecoblue dīzeļmotors ar 120 zirgspēkiem. Pagaidām motorus var sapārot ar sešpakāpju manuālo transmisiju, bet pavisam drīz piedāvājumā parādīsies arī dual-clutch septiņpakāpju automāts. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 

 
Visi komentāri
 
Kakan 20.augusts 2020 19:03
8 6 Atbildēt

Puma par sporta auto varēja kļūt tikai pēc pārbūves un attiecīgo dokumentu noformēšanas. No rūpnīcas ierindas pircējiem piegādāja parastus ielas auto.

darklight 21.augusts 2020 9:47
3 8 Atbildēt

Tāds jēdziens kā "ielas sporta auto" nav nekad dzirdēts?

21.augusts 2020 10:21
4 4 Atbildēt

nekāda "ielas sporta" nav, to sauc par māžošanos, izpildīšanos, stulbībām vai no CSN viedokļa - par "agresīvu braukšanu".

Gribi sportot - brauc uz trasi. Uz ielas tu tikai traucē, un apdraudi gan sevi, gan pārējos satiksmes dalībniekus. Ceru, ka izklāstīju "ielas sportistam" saprotamos vārdos?

gunbox 21.augusts 2020 12:15
0 0 Atbildēt

Ielas sporta auto nenozīmē to, ka auto jābūt sagatavots trasei un otrādi - ar sagatavotu speciāli trasei pa ielām parasti nebrauc. Bet arī 95% no RS, S vai R laini un M pakas neiekļaujas ielas sporta auto tipāžā. Nerunājot nemaz par kaut kādam Pumām, kuram viss saistītais ar sport ir tikai mārketings.

21.augusts 2020 12:38
5 4 Atbildēt

zinām to ielas sportu - divi pamuļķi krustojumā saskatās un spiež grīdā savai lamatai, ar domu apsteigt to otru, jo citu sasniegumu todien (un arī tomēnes) vņam nebūs. Doma "kā es viņam ieliku" ir vienīgais viņa prieciņš.

21.augusts 2020 12:40
3 4 Atbildēt

un pamuļķis tā vietā, lai apzinātos savu problēmu, savu ākstīšanos nosauc par "ielas sportu" jo tā var nomaskēt tukšuma un bezjēdzīguma sajūtu, kas nosaka šī subjekta uzvedību.

HE 21.augusts 2020 8:57
6 4 Atbildēt

Neglīts auto , bez jebkāda šarma, pakaļdarinājums

Strunts 21.augusts 2020 22:55
1 1 Atbildēt

Pameginaju un ta ari nesapratu par ko anglju whatcar iedeva samajam gada auto. Par dizainu nestridesos, bet visa pareja tas pats Skoda Kamiq ir galvu paraks. Ari cena ar mazmotoru un mehanisko karbu 23000 eur nereala

Latvietis 21.augusts 2020 23:00
1 0 Atbildēt

Fuj

felix65 22.augusts 2020 11:58
2 0 Atbildēt

Cena pārspīlēta. Pat neskatoties uz to, ka liela daļa tautas ir pavilkušies uz marketingu un gatavi pārmaksāt par parastu hečbeku, kurš nosaukts par parketa džipu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti