TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: AUDI e-tron Sportback ne tikai izskatīgāks (+VIDEO) 23

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 31.augusts 2020 18:18

Iekārojams. Dārgs. 100 % elektrisks. Audi e-tron Sportback salīdzinājumā ar klasisko e-tron ieguvis noslīpinātu aizmuguri, nedaudz mazāku bagāžnieku un plūdenāku siluetu.

Dizains ir Audi e-tron Sportback spēcīgākā kārts. Te ir viss, kas nepieciešams. Bentley Bentayga aizmugurējais "pleciņš", mazais spoileris, par diviem centimetriem zemāks jumts. Viss, ko sagaidām no šāda sportiska krosovera. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 31.augusts 2020 20:02
12 3 Atbildēt

Manuprāt, ļoti glīts auto!

viencexperc 1.septembris 2020 9:08
11 8 Atbildēt

Bet runājot par brendiem, audi vismaz ir 13 reizes uzvarējis 24 stundu Lemānā. Strādnieku "sporta" auto BMW ir uzvarējis tikai Daugavpils drifta čempionātā.

Sm 1.septembris 2020 14:44
8 0 Atbildēt

Tādēļ jau saka sportisks, sportiska var būt gaita, piekares regulējums, dzinējs, bremzes utt. Landkruizeru taču neviens nesauks par "sportisku", tas pats x5m, ir ātrāks par wrc citroena rallijmašīnu, protams tikai taisnē, bet doma skaidra!

Plus tas, ka šis vārds vairāk simpatizē potencionālos auto pircējus.

Vispār nesaprotu, ir daudz aktuālākas tēmas par kurām diskutēt, nevis pie katra raksta malt par to cik ļoti jums visiem nepatīk audi, vai bmw. Nu ja nepatīk tad ko raksti, tāpat ne pirksi, ne brauksi, tāds pajoliņu ieradums jums te daudziem.

P.s.

Varbūt ja nekomentētu 24/7, tad iemācītos strādāt un varētu nopirkt savu sapņu auto, lai arī kāds tas būtu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti