TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: AUDI e-tron Sportback ne tikai izskatīgāks (+VIDEO) 23

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 31.augusts 2020 18:18

Iekārojams. Dārgs. 100 % elektrisks. Audi e-tron Sportback salīdzinājumā ar klasisko e-tron ieguvis noslīpinātu aizmuguri, nedaudz mazāku bagāžnieku un plūdenāku siluetu.

Dizains ir Audi e-tron Sportback spēcīgākā kārts. Te ir viss, kas nepieciešams. Bentley Bentayga aizmugurējais "pleciņš", mazais spoileris, par diviem centimetriem zemāks jumts. Viss, ko sagaidām no šāda sportiska krosovera. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 31.augusts 2020 20:02
12 3 Atbildēt

Manuprāt, ļoti glīts auto!

Antons 1.septembris 2020 9:00
2 8 Atbildēt

Neesmu redzējis nevienā trasē "sportisko" krosoveru. Kur tad izpaužas viņu "sports"? Lielveikalu stāvvietās?

viencexperc 1.septembris 2020 9:08
11 8 Atbildēt

Bet runājot par brendiem, audi vismaz ir 13 reizes uzvarējis 24 stundu Lemānā. Strādnieku "sporta" auto BMW ir uzvarējis tikai Daugavpils drifta čempionātā.

iAuto 1.septembris 2020 13:43
3 2 Atbildēt

jaaanis 2.septembris 2020 8:56
2 0 Atbildēt
gunbox 1.septembris 2020 10:11
2 2 Atbildēt

Glīts gan. Par spoguļiem man arī liekas, ka nav tas pareizākais risinājums. Šoferis nevar pats paliecoties, nomainīt skata leņķi. Tātad vai nu tu noregulē spoguli, lai nebūtu aklā zona vai tā, lai redzi arī auto sānu priekš parkošanās.

Bils 1.septembris 2020 13:22
6 1 Atbildēt

Parkojoties skaties kamerās vidus konsolē vai ieslēdz 3D režīmu no jebkura saktu p-ta, augšas, priekšas, pakaļas, sāniem un grozi kā gribi.

Avotiņam taisnība, parastie spoguļi ir daudz ērtāki.

Ar kameru spoguļiem šķiet ka visi skrien tev virsū, it sevišķi tumsā un par tiem piemaksa 1700e nav to vērts.

Paātrinājums neaprakstāms. Manuprāt reāli zem minētajām 6.6 sek dabū simtu. No 90 ieminot drīz vien ir 140-150, šķiet sekundes 2-3 vajag.

Gaita ļoti patīkam visos 5 režīmos, no Dynamic līdz Offroad. Daudz patīkamu sīkumu kas atvieglo dzīvi, no adaptīvas kruīzkontroles un joslu uzturēšanas asistenta,līdz pat ceļa zīmju atpazīšanai un piebremzēšanas iebrauc pilsētā. laikam caur navigāciju seko pilsētām.

650 1.septembris 2020 18:27
3 0 Atbildēt

Tu to jau nopirki sev, vai pagaidām vnk testēji/pētīji? Tas ceļazīmju atpazinējs katrreiz pats no sevis bremzē? Tam kādu +toleranci var iestatīt? ja tas apnīk, vismaz atslēgt vai pārslēgt ir iespēja?

Bils 2.septembris 2020 16:38
3 0 Atbildēt

Testēju 3 dienas pirms 2 weekendiem.

Ceļazīmes atpazīst vienmēr un bremzē, ja esi aktivizējis opciju ka bremzēs arī. Es atstāju tikai ka redz un rāda aiz stūres tajā ekrānā, bet nebremzē. Gan jau ir +tolerence, bet nepapētīju sīkāk, braucot neriskēju ar to krāmēties, kā nekā 99k maksāja konkrētais auto.

Bet kad apstājos, jau biju par to aizmirsis.

Bet pirms pilsētas reāli samazina ātrumu jau kādus 100-200m iepriekš, skatoties uz cik brauc.

Ja uzsit pa akseleratoru, tad pārstāj bremzēt. Bet bremzēšanai ar motoru un/vai bremzes pedāli ir reāls pluss, lādē bateriju. Tāpat no kalna lejup.

To kosmosu vel kārtīgi būtu jāpapēta. Fīčas ir vēl un vēl..

Sm 2.septembris 2020 18:06
6 0 Atbildēt

Tād kāds ir tavs verdikts? Ir ok auto, jeb sūds un labāk pirkt kaut ko no hondas, vai forda?

650 3.septembris 2020 15:23
1 0 Atbildēt

-izklausās samērā Cerīgi..Pēc 3,5g pa 39,- tādu varēt ņemt;))

Antons 1.septembris 2020 11:04
0 5 Atbildēt

Runājot par sportu - Citroen cik ir vinnējis rallijā? Un kur ir vismaz viens ielas Citroen sporta auto? Kā šodienas autosports ir saistīts ar ielas auto vispār?

Sm 1.septembris 2020 14:44
8 0 Atbildēt

Tādēļ jau saka sportisks, sportiska var būt gaita, piekares regulējums, dzinējs, bremzes utt. Landkruizeru taču neviens nesauks par "sportisku", tas pats x5m, ir ātrāks par wrc citroena rallijmašīnu, protams tikai taisnē, bet doma skaidra!

Plus tas, ka šis vārds vairāk simpatizē potencionālos auto pircējus.

Vispār nesaprotu, ir daudz aktuālākas tēmas par kurām diskutēt, nevis pie katra raksta malt par to cik ļoti jums visiem nepatīk audi, vai bmw. Nu ja nepatīk tad ko raksti, tāpat ne pirksi, ne brauksi, tāds pajoliņu ieradums jums te daudziem.

P.s.

Varbūt ja nekomentētu 24/7, tad iemācītos strādāt un varētu nopirkt savu sapņu auto, lai arī kāds tas būtu.

viencexperc 1.septembris 2020 16:14
3 6 Atbildēt

Citronam ir sporta auto. Kaut vai Citroen GT.

viencexperc 1.septembris 2020 16:21
3 5 Atbildēt

Arī pežo, renault. Un vismaz zini, ka tiem auto izstrādātājiem ir reālā sporta vēsture. Ir apbalvojumi, tituli, leģendāri braucēji, bet tas pats BMW ir bez uzvarām un tituliem. Ja nebūtu filmas "bumer", tas sūds vispār nevienam nebūtu vajadzīgs. Aplūkosim F1 un Benetton komandu, kura ar bmw motoriem un šūmaheru neko neparādīja, līdz nomainīja pret Ford motoriem, kad jau tajā pašā gadā šūmahers uzreiz palika par čempionu. Divas reizes.

Sm 1.septembris 2020 17:24
7 1 Atbildēt

Un kur ford motori ir tagad? Vienīgā asv komanda brauc, ar ferrari motoriem, kuri šosezon vispār ir konkrēti sūdi? Kādēļ viņi ir tādi sūdi šosezon? Atpaliek no VISIEM! Bet tavi nīstie vācieši, konkrēti mercedes brauc pa pirmajām vietām jau kuro gadu!

Tak beidz šeit huiņu vienreiz dzīt, un ko dod tie daudzie tituli, ja ford mustang uz ceļa tāpat neturās, ja vien kāda "racing team" to nav sagatavojusi! Kur ir tie sporta renault un citroen?

Kādēļ dodge charger ir teju sūdīgākās bremzes un vadāmība savā klasē? Tas viss ir bizness, visa auto nozare ir, un par laimi ir no kā izvēlēties, tikai ne visi to var!

viencexperc 1.septembris 2020 19:31
0 1 Atbildēt

Prestižajās sacīkstēs - Ford 13 reizes uzvarēja F1, 13 reizes Nascar, 2 reizes formula drift, 4 reizes rallijā, 6 reizes 24 stundas Lemānā.

Maz sasniegumi?

Turklāt Fordam pieder absolūtais F1 rekords - uzvaras 7 reizes pēc kārtas. Tas nav izdevies pat ferarri. Mersedesam pašlaik ir 6 pēc kārtas, un ja šogad vinnēs mercedes, viņi tikai atkārtos rekordu.

Sm 1.septembris 2020 20:25
2 0 Atbildēt

Es jau nesaku, ka nevinnēja, vai ka vinnēja maz, bet kur tad palika? Apnika? Vai kas?

Saproti vienu, mūsdienās autosports galvenokārt ir "vaļasprirks", vai reklāma! Tam nav PILNĪGI nekāda sakara ar mūsdienu ielas auto, un katrs uzņēmums izvēlās kur novirzīt līdzekļus!

Lai tagdad teiktu, ka kāds auto ir slikts tikai tādēļ, ka nepiedalās autosportā ir vienkārši smieklīgi.

Piemērs tas pats fords, ko tādu foršu komfortablu un kvalitatīvu viņš ražo eiropas tirgum? Mondeo, f150tos, mustangs, fiesta, focus kas tieši? Esmu braucis ar diviem f150, ar kādiem četriem mondeo (nomas auto), nomas fiestām un jā arī ar mustangu (tas gan bija pavecs ja nemaldos 2009 gada, vai kas nedaudz jaunāks), un visos šajos auto, salonā valdīja ladas sajūta, visa tā pretīgā plastmasa un pogas, nē paldies. Es nesaku, ka tie ir slikti auto, bet man "personīgi" nepatika, bet kā jau teicu auto ir katra paša izvēle, kāda jēga par to vispār strīdēties, sevišķi tādēļ, ka Latvijā cilvēki ir tik nabadzīgi, ka lielākā daļa tāpat brauc ar veciem auto, nu kaut šia audi, nu cik cilvēki to tuvākā gada laikā no iauto lasītājiem iegādāsies, nu maksimums divi, un viss, pārējiem tas būs kārtējais sūds, ar kuru nav ne braukats, ne sēdēts tajā, bernudārzs...

viencexperc 2.septembris 2020 15:34
0 0 Atbildēt

Manu komentāru zemteksts bija tāds:

Kad Ford, pežo, Reno, Mercedes, Toyota, porše utt izlaiž ātru auto, ko nosauc - "sportisks", piemēram, Ford Gt, tu zini, ka nopirki auto, zem kura stāv inženieri, tehnoloģijas, kuras ņemtas no reālā sporta auto, kuram ir vēsture un bijuši sasniegumi.

Tu maksā par kaut ko vairāk, nekā tikai uz dzinēja uzbāztu turbīnu. Bet kad BMW sevi pasniedz kā "sporta" tad tas ir smieklīgi, jo viss tas sports ir lielveikalu stāvvietu līmenī.

Un BMW novirza līdzekļus sportā, tikai viņiem nekas nesanāk. Jo tehnoloģijas viņiem nav tās labākās.

Sm 2.septembris 2020 18:05
0 0 Atbildēt

Nu šis nebūs gluži pareizi, ford Gt ir cita tipa auto, bmw nemaz tādus neražo. Turklāt ford Gt apļa laiks ir vidēji par (1-2)! Sekundi ātrāks par bmw m5, savukārt m5 ir četrudurvju sedans, ar labu aprīkojumu un tas NAV sporta auto, tas tieši tā ir sportisks auto, savukārt ford gt ir sporta auto! Tad kur ir tā autosportā gūtā pieredze? Par to ka 450kg smagāks un garāks, varētu teikt "parast" sportisks ģimenes sedans (uz trases) atpaliek no sporta auto, kuru ražojuši džeki, kuri 7x vinnējuši f1? Jā smieklīgi - saprotu Bmw ir cēlies Vācijā un pirms visādu stulbu zaļo un ar reakcijas laiku neapveltīto šoferu dēļ nesāka likvidēt bāņus, tas ļoti iederējās uz šiem ceļiem, jo paatrinājums patiesībā pat ir labāks par ford gt. Un velreiz atkārtošos tas ir kruizeris, kurš ir gan komfortabls gan ātrs!

Plus kā jau teicu, mēs šeit runājam par ielas auto, un tad tā arī ir, šie auto ir "sportiski", bet NE sporta auto.

Kas attiecās uz renault, tad nesaprotu kādēļ viņi neražo sportiskus kvalitatīvus auto? Tehnoloģijas viņiem ir, nauda arī, bet to auto nav, nu vienkārši nav! Man pašam ir bijis Renault laguna un pilnīgi jauns (tolaik nosacīti arba auto) nu es teikšu, kā ir - drausmīgs auto. Apdares kvalitāte drausmīga, automāts kusls, nu reāli rēka nāk, es nezinu cilvēku kurš to auto sauktu par kvalitatīvu, vai kā citādi foršu.

Ja tā paskāts uz tādiem vidējās klases auto, tad nav jau ko īsti izvēlēties, nu ar ko aizvietot mb e-klasi, vai a6? Nav jau nekā, esmu braucis gan ar kia stinger, gan ar insignij(ām), mondeo, avenšiem pat ar acordu. Un neviens nebīja labi sabalensēts, vai arī motori kaut kādi ne tādi, vai arī ir tikai priekšpiedziņas versija utt. Nu es nezinu tur grāmatu varētu sarakstīt par maniem piedzīvojumiem ar dažādiem auto.

Nu ko tu ieteiktu, kā labu vidējās klases auto (sedanu) besī universāļi.

viencexperc 2.septembris 2020 15:44
0 1 Atbildēt

Tas viss redzams arī tiem ielu auto, kad tos noliek kādā trasē. Apskaties kaut vai Nirburgringas apļu laikus. Apskaties kur ir ātrākais BMW, kur ir līdzīgas klases auto.

Audi 1.septembris 2020 11:13
2 0 Atbildēt

Ar dīzeli

eidis 1.septembris 2020 11:26
4 5 Atbildēt

Manuprāt neizteiksmīgs un vienlaicīgi uzbāzīgs (bold) auto. Nes mesidžu: neko īsti nevarēju izdomāt, bet stipri vajadzēja visiem parādīt.

Manā ieskatā A7 ir stipri glītāks par šo

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti