Izstādē Auto 2020 pirmo reizi klātienē apskatāms 100% elektriskais Volkswagen ID.3 1

 
BT 1 | 22.septembris 2020 10:16

No 25. līdz 27. septembrim Ķīpsalā notiks starptautiskās autoindustrijas izstādes “Auto 2020” speciālizlaidums. Izstādes ietvaros zīmols Volkswagen iepazīstinās ar jauno, 100% elektrisko un oglekļa neitrālo ID.3 1st Edition automašīnu. Šī būs pirmā reize, kad Latvijā ID.3 modelis ir pieejams plašākai apskatei.

ID.3 1st ekskluzīvais modelis ir aprīkots ar 58 kWh akumulatoru ar vienas uzlādes nobraukuma distanci līdz 420 km (WLTP), kas ģenerē 150 kW (204 PS) un nodrošina maksimālo griezes momentu 310 Nm. Visiem ID.3 akumulatoriem ir astoņu gadu jeb 160 000 km rūpnīcas garantija.

Jau pamata ID.3 1st versija ir ļoti labi aprīkota, tai skaitā ar priekšējo sēdekļu un stūres apsildi, ātru uzlādi ar 100 kW līdzstrāvu (DC) vai 11 kW maiņstrāvu, dabisko balss vadību un ID. Light – inteliģento sistēmu, kas vizuāli komunicē ar vadītāju un palīdz braukšanas procesā, kā arī navigācijas izmantošanā. Papildus tam ID.3 1st ir vieds palīgs uz ceļa, jo jau standarta aprīkojumā ir pieejama adaptīvā kruīza kontrole (ACC), joslas saglabāšanas asistents Lane Assist, frontālās sadursmes brīdinājuma asistents Front Assist, parkošanās distances kontrole un dinamiskā ceļazīmju atpazīšanas sistēma. 

Izstādes ietvaros Volkswagen iepazīstinās tieši ar ID.3 1st Plus versiju, kas papildus jaudīgai pamata komplektācijai ir aprīkota ar atpakaļskata kameru, bezatslēgas piekļuves un dzinēja startēšanas sistēmu Keyless Advanced, Matrix LED priekšējiem lukturiem un aizmugurējiem LED lukturiem ar dinamisko pagrieziena signālu, kā arī daudzām citām jaudīgām funkcijām.

Kā ziņots iepriekš, ekskluzīvie ID.3 1st automobiļi, kas paredzēti Baltijas tirgum, jau šobrīd tiek piegādāti īpašniekiem, bet jau pavisam drīz Latvijā sāksies iepriekšpārdošana ID.3 sērijveida modeļiem. 

ID.3 ir pirmais Volkswagen ID. modeļu saeimas modelis, kas aizsāk zīmola misiju nodrošināt elektromobilitāti visiem par pieejamu cenu. Šis modelis arī nosaka jaunus ilgtspējas standartus – ražošana ir oglekļa emisiju neitrāla, kas nozīmē, ka automobiļi klientiem tiek piegādāti, neradot negatīvu ietekmi uz vidi. Volkswagen ir radījis pirmo cenas ziņā izdevīgo un pieejamo elektroauto, kas ir videi draudzīgs visā dzīves cikla laikā, jo nerada CO2 emisijas, gan ražošanas, gan ekspluatācijas procesā, ja klients veic uzlādi ar videi draudzīgā veidā iegūtu elektrību.

Papildus ID.3 modelim izstādes ietvaros būs iespējams apskatīt plašu Volkswagen modeļu klāstu, tostarp jauno Tiguan un astotās paaudzes Golf.

Izstādi Auto organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Lai dalība izstādē un tās apmeklējums būtu maksimāli drošs, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 ir ieviesusi virkni drošības pasākumu – atsevišķas ieejas un izejas, cilvēku skaita un plūsmas kontroli, pastiprinātu telpu dezinfekciju un citus. Vairāk par izstādes programmu iespējams uzzināt http://www.bt1.lv/auto/.

 
Visi komentāri
 
Jumu 22.septembris 2020 22:28
1 0 Atbildēt

Bērnu rotaļļieta ar elektromotoru (riem) un batareju, tāda padārga.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti