TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Toyota Corolla Trek atļauj baudīt dabu gumijniekos vai ar riteni (+VIDEO) 11

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 4.oktobris 2020 19:20

Toyota Corolla Trek. Sastopama tikai kā universālis, toties ar īpašu noformējumu un aprīkojumu, kur gandrīz obligāta sastāvdaļa ir veloturētājs uz jumta.

Šis Toyota modelis izstrādāts sadarbībā ar Trek Bycicle. Toyota atbalsta Trek komandu Eiropas čempionātā, savukārt Latvijā ar šo auto braucis profesionāls velosportists, Trek Segafredo komandas braucējs Emīls Liepiņš. Toyota Corolla Trek ir 2,5 centimetrus augstāks par parasto Corolla Touring Sports modeli. Toyota Corolla Trek ir maiga, līgana gaita un, kā jau Toyotai, taupīgs hibrīdmotors. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 

 
Visi komentāri
 
FUI 4.oktobris 2020 22:03
8 3 Atbildēt

Mīļie auto lietotāji, apskatiet jebkuru Toyota un tad mazu līkumiņu pa citiem auto saloniem. Vai tiešām neredzat atšķirības itin visā - apdarē, ergonomikā, aprīkojumā, multimedijos un kaut vai smaržā (smakā) salonā. Ja tas joprojām Jūs neattur - uz priekšu, Toyota labākā for ever!

Fakts 4.oktobris 2020 22:58
6 3 Atbildēt

Auto nav ne vainas. Sievietei, senioriem, firmu parstavjiem. Jaunu cilveku tada neredz, ari biznesa parstavjus, ne, meitenes neatskatisies. Vienmer jau sapnis par BMW, Audi..tadas korollas der tiem,kam japarvietojas, bet neder emocijam un baudai.

ūja 5.oktobris 2020 8:35
4 4 Atbildēt

Tu esi sajaucis kopā auto, baudu, emocijas.....meitenes neatskatās arī uz impotentiem, kas beidzot nopirkuši savas jaunības sapņu BMW, bet ielec toijotā pie jauna un enerģiska čalīša. Tikai tās, kam bērnībā pietrūcis tēva, ielaižas ar kompleksu māktiem jaudīgo auto pucētājiem, bet smukās un gudrās izvēlas auto, kas kalpo viņām vai ģimenei, nevis ģimene kalpo auto.

S 5.oktobris 2020 11:44
3 0 Atbildēt

Jā noteikti ielec toyotas salonā pie jauna čalīša.

Un ja blakus būs jauns čalītis ar mersi, vai bmw, domā kādu interesēs toyota? Par auto "popularitāti" var spriest pēc komentāru skaita pie rakstiem. Amerikāņu auto, japāņi, franči- visie pie vienas vietas, tiklīdz bmw, mersis tad visi runā, gan tuem kuriem patīk, un nesaprotamu iemeslu dēļ arī tie kuriem nepatīk, vai viņi izliekas, ka nepatīk. Pat šeit komentāri sākās dēļ tā, ka bmw tika pieminēt.

Bet par sievietēm runājot, tad gudra sieviete pati spēj nopelnīt jaunam auto, un ne pie viena tāpat vien mašīnā neleks, tās kuras lec nu arī tādas vajag, ar ko tad izklaidēties pirms kāzām?

yesss! 5.oktobris 2020 15:22
1 0 Atbildēt

Tu uzvarēji, argumentam par komentāru skaitu neko likt pretī nevaru! Visas sievietes fano par bēmēvē īpašniekiem, to 100% pierāda komentāru skaits ahahahaha!!!

Ep 4.oktobris 2020 23:10
7 0 Atbildēt

Nav nekāda paaugstinājuma....tik pat augsts kā parastais hibrīdmodelis. 155mm. Paliek tikai TREK apdare. Riktīgs piekāsiens ar to TREK.

Hmm 5.oktobris 2020 9:28
2 1 Atbildēt

Vai labak meitenes ieleks pie energiska un jauna calisa ar A6 vai BMW X5 vai ar Corollu? )) Kamer meitenes jaunas, varbut ari leks pie calisa, bet kad jau tuvojas 30, tad tur citas vertibas paradas ). Bet par auto..mja..nekas ipass..toyotam nav ne dizaina, ne jaudas. Kvalitate, tas gan varbut.

Ep 5.oktobris 2020 10:16
1 0 Atbildēt

Jauda 2,0 hibrīdam gan pietiek.

S 5.oktobris 2020 11:55
5 0 Atbildēt

Šim var piekrist un nepiekrist. Ja ņemam vērā, ka lielākā daļa Latvījā esošo x5 ir no 2007- 2012 gadam, tad to cena ir zemāka par kaut kādu sūda golfu. Un tad kuram cilvēkam ir vairāk naudas? Viss atkarīgs no interesēm, man radiniekam ir divstāvu dzīvoklis centrā, vertiba varētu būt ap 500k, vins brauc ar jaunu pasātu, sievai tiguāns, domā viņu interesē kaut kādu vecu bmw un audi īpašnieki, kuri pat 3 istabu dzīvokli jaunajā projektā nevar atļauties?

Zinu vienu drauga, draugu kurš pārdeva m5 un vel kaut kādu ofroad džipi, un visu investē nekustamajā īpašumā, lai gan viņam jau bija trīs dzīvokļi Rīgā, džekam 30 gadi, nezinu, kas vai ko šis tur izdomāja, zinu to, ka čomam vins teica, ka ir savs kaifs kad zini, ka tev ir nauda, un tu brauc vecu subāru (vins pārsēdās uz kaut kāda +- 2012 gada outbaku) un krustojumā nabagi ar saviem vecajiem x5 domā ka ir baigie naudas pelnītāji. Jo nu kurš brauks ar parastu 6-10 gadus vecu dīzeļ x5? Tu tiešām domā, ka turīgs cilvēks? Labi nerunāsim par to, ka tas subārs ir sūds utt., un ka tas bmw, ja nav nopists ir patīkamāks, es tīri par "naudu"

anonimikis 5.oktobris 2020 16:07
2 1 Atbildēt

BMW, nav nopists un Latvijā ir 3 savstarpēji nesavienojamas lietas.

wons 5.oktobris 2020 21:21
1 1 Atbildēt

Kad tev ir piķis, tad nevienam nekas nav jāpierāda. Ir cilvēki, kuriem pat bez piķa, nevienam, nekas nav jāpierāda un pilnīgi pajāt ar ko pārvietoties, lieki nezīmējoties.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO)

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti