Dīzeli, benzīnu vai elektrību? Ko izvēlēsies Tu? (+ VIDEO) 13

 
TAVS AUTO TV speciāli iAuto.lv | 5.oktobris 2020 15:59

Šodien TAVS AUTO TV - duelis! Vienā trasē sānu pie sāna, aci pret aci - divi vizuāli identiski spēkrati! Viens no tiem pārstāvēs autobūves vēstures un iekšdedzes dzinēju fanu komandu, otrs - autobūves nākotni! Kurš uzvarēs šajā "cīņā"? Skaties video!

 
Visi komentāri
 
skaidroju 5.oktobris 2020 17:34
6 3 Atbildēt

auto neizvēlas, balstoties uz to cik ātri tiek līdz tam tur stabam, bet vadās pēc vairākiem parametriem...piem. sākotnējās cenas un gada izmaksām, saliekot kopā ar vajadzīgajām braukšanas īpašībām (piem. daudziem komforts var būt svarīgāks par Vroooom!)

aizejošais 5.oktobris 2020 18:07
4 3 Atbildēt

Pagaidām salīdzinājums tieši šādam viena modeļa benz vs elektro izmaksās ir nedaudz par labu benzīnam.

BET

Ja ir pislonis, ks vēlas pirkt auto šobrīd, un var tērēt 30 tūkstošus, tad viņš var izvēlēties elektro, nevis kaut kādu citu modeli, kas ir benzīna/dīzeļa un arī maksā 30.

Mareks 5.oktobris 2020 22:30
4 0 Atbildēt

Te netiek ņemts vērā fakts - cik tālu ar vienu uzlādi, jeb bāku var nobraukt. Kā arī cik ekonomiski iznāk brauciens līdz Francijai (piem.) salīdzinājumā ar vienu un otru auto.

spriidiic 5.oktobris 2020 23:28
5 2 Atbildēt

Jebkuras relģijas fanātiķiem nav svarīgi , ko saka citi . Arī fakti tos neinteresē . Tie eštrunti ziemas laikā nenobrauc pat pusi no solītā attāluma , maita apkure traucē . Šinī sakarā rodas problēma , ja vēlamies siltākas ziemas , jāturpina braukt ar mazajiem dīzeļiem . Tad eštrunti varēs mazāk lietot apkuri . Un otrādāk . Lielos dīzeļus neviens nekritizē - kuģus , fūres , ģeneratorus ... .

nunu 6.oktobris 2020 8:24
4 2 Atbildēt

Nav nepārprotamu pierādījumu, ka siltās ziemas ir dēļ dīzeļiem. Pasaules klimats ir cikliska štelle, ieejam siltajā periodā. Bet ekofīreri to izmanto, lai pārsēdinātu cilvēci uz eauto.

WALA 6.oktobris 2020 9:37
2 1 Atbildēt

Tas ir tikai normāli, ja var atrast iemslu kāpēc likt 90% cilvēku pirkt jaunus auto vai jebkuru citu jaunu lietu - tad būtu muļķīgi to neizmantot, tas nekas ka ekoloģijai daudz vairāk palīdzētu veco lietu remonts utml. Ja reāli gribētu ko izdarīt ekoloģijai, tad piespiestu kompānijas savus elektronikas mēslus savākt atpakaļ, prims notirgo veco, bet tā valats savāc visus mēslus, kompānijas tik ražo jaunu pa vidu vēl visādiem bizīšiem ir iespēja "nosmelt krējumu" - un tipa visiem labi, tikai vidējais Džo jūtas apčakarēts ...

spriidiic 6.oktobris 2020 20:28
2 1 Atbildēt

Protams , pierādījumu nav un nevar būt , jo ledus laikmetus un siltāku laiku periodus nosaka zemes rotācijas ass cikliska svārstība . Ar to ironisko komentu gribēju teikt , ka eauto praviešiem aukstums samazina nobraukto attālumu , tiem būtu jācīnas par siltāku klimatu , nevis ledāju un bargu ziemu saglabāšanu . Kā jau minēju , propaganda ir vērsta tikai pret mazajiem dīzeļdzinējiem , kas , salīdzinājumā ar lielajiem , veido niecīgu pienesumu izmešu apjomos .

WALA 6.oktobris 2020 9:00
6 0 Atbildēt

Laikam būs jāiegadājas evakuators, uzskatas ka būs bizness, nedabraukušos EV savākt līdz uzlādei ...

Walet-towing

kasinsh79 6.oktobris 2020 9:09
2 0 Atbildēt

Pilnīgi reāli, atbalstu

spriidiic 6.oktobris 2020 20:12
2 0 Atbildēt

Varētu evakuēt , kā variants varētu būt mobilā uzlādes stacija ar dīzeļģenaratoru uz dīzeļa vilktas piekabes . Ir jau safilmēti video , kad sēž un gaida , kad mazais , vietējā zemnieka laipni aizdotais , ģenerators kaut ko atkal atdzīvinās ekoeauto .

Invalids 6.oktobris 2020 11:22
1 3 Atbildēt

Ko sasprinkstat udenraza dzinejs viss efektivakais iesmel no pelkes un viss

Krotow 6.oktobris 2020 11:27
5 2 Atbildēt

... un elektrolīzei patērē vairāk elektrības kā vnk uzlādējot auto bateriju. Vai iegūst no dabazgāzes, pārpalikušo CO2 vnk palaižot vējā. "pasmelšana no peļķes" ir Sci-Fi pasakas - mosties, vairs nav 1960-tie.

Latvietis 7.oktobris 2020 10:42
0 2 Atbildēt

Elementāri. Dīzelis smird, dūmo nekam neder, Elektrību kannās ne ieliesi, Vienīgā un Pareizā izvēle ir Benzīna Dzinējs. Uzticams, kluss, vieglāk, lētāk eksplotējams, nesmird un videi draudzīgāks par dīzeļmēslu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti