TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Toyota Yaris Hybrib ļoti neizdevīgā gaismā parāda elektromobiļus (+VIDEO) 13

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 10.novembris 2020 6:20

No parocīga, automobiļa studentiem un pensionāriem jaunais Toyota Yaris ir kļuvis par wannabe sacīkšu mašīnu. Tas lieliski izskatās un pilsētā 80 % laika brauks tikai ar elektrību.


Jaunais Yaris ir ne tikai zemāks, bet arī īsāks par iepriekšējo. Kurš, būdams pie pilna prāta, ko tādu darītu? Jaunajiem modeļiem taču jābūt lielākiem par vecajiem? Tā jau arī ir. Riteņu bāze ir par 5 cm garāka, un riteņu attālums arī ir lielāks. Tāpēc automašīnas stāja skatā no aizmugures atgādina rallijkrosa mašīnu. Salons arī ir johoho! Sporta sēdekļi, viss melns, te sarkana krāsa kā ārpusē. Sacīkšu panelis apaļām acīm, sporta stūre gandrīz kā Suprai.  Pilnai laimei panelī vēl arvien ir pa pilnam fizisku pogu. Stūre nu regulējas gan augstumā, gan dziļumā, un visas pogas uz tās ir apgaismotas.

Zīmīgi, ka jaunais Yaris Hybrid ļoti neizdevīgā gaismā parāda elektromobiļus. Automašīna vislabākajā komplektācijā tik un tā ir lētāka par vislabāko elektromobili. "Man bāka sen vairs nav pilna, bet es joprojām komfortabli varu nobraukt 600 km. Pateicoties elektriskajai komponentei paātrinājums pilsētā ir kā elektromobilim - nospied un iet. Pilsētā Yaris 80 % laika brauc tikai ar elektrību, un sastrēgumā benzīna dzinēja neieslēdzas vispār," tā Normunds Avotiņš. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 

 

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rupicii 10.novembris 2020 12:47
9 2 Atbildēt

Trīsstāvīgi meli. Yaris nav plug-in, kuru var uzlādēt no rozetes. akumulators tikai 0.75kwh, ar elektrību var nobraukt 1km. Nekādi 80% pilsētā sanākt nevar.

Lētākais (13900EUR) ir parastais benzina modelis, kuru salīdzināt ar elektroauto nekorekti. lētākais hibrīdjaris maksā 19500EUR, kas patiešām ir nedaudz lētāks, par e-up 23680EUR (kuram ir 36kwh un 200km distance).

cik tev gadu? 10.novembris 2020 10:11
4 1 Atbildēt

18? pieaugušie puikas auto paneļus neaplīmē ar uzlīmēm. To dara puišeļi ar saviem fiksīšiem.

ZZZZ 10.novembris 2020 10:03
3 2 Atbildēt

Labs, beidzot yaris ir arī pievilcīgs, tik paneli pa vidu ar karbona imitāciju nedaudz aplīmēt. Lai tā melnā plastmasa nav tik vienmuļa. Nez vai riteņu arkās, klusumam nevajadzēs ielīmēt vecos kāju paklājiņus?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti