Mairis Briedis Biķernieku trasē izmēģina Porsche Macan GTS (+ VIDEO) 13

 
TAVS AUTO TV speciāli iAuto.lv | 11.novembris 2020 14:47

Mairis Briedis par pirmo asiņu garšu un vēlmi atcelt ātruma limitus! Skaties TAVS AUTO TV interviju ar Pasaules čempionu boksā un noskaidro, cik labs autovadītājs ir Mairis! Trasē viņš dosies pie Porsche Macan GTS stūres.

 
Visi komentāri
 
solaris 11.novembris 2020 20:44
3 27 Atbildēt

Kopš viņš reklamēja ātros kredītus, pilnīgi nekādas cieņas pret viņu vairs nav. It kā viņam tolaik būtu bijis naudas trūkums, ka tik nožēlojamā veidā to pelnīja. Sportistu Latvijā ir daudz, bet citi neizvēlas iedzīvoties uz nabadzīgu cilvēku (ātro kredītu augļotāju upuru) rēķina.

Briedis* 11.novembris 2020 23:08
0 0 Atbildēt

Katrs jau pats izvēlas, kā to naudu nopelnīt, cits pareklamējot, cits vienkārši paņemot to kredītu.

Vienkārši un diemžēl neizglītoti cilvēki, lai gan protams Latvijā tā situācija ir tāda, kā ir. Arī protams žēl, ka pardevējām/iem maksā kapeikas, cik esmu dzirdējis citās valstīs tā nav.

Patiesībā grūti spriest, bet ja nemaldos bija ļoti daudz sportistu kuri reklamēja kaut kādu kredītu, varbūt kļūdos.

solaris 11.novembris 2020 23:26
3 8 Atbildēt

Nemuldi, kredīta ņemšana nav nekāda pelnīšana, bet gan nonākšana parādā, par ko vēl jāmaksā lieli procenti. Ja cilvēkam tiešām steidzami vajag, tad paņems kredītu bez kādām reklāmām. Bet reklāmas ātrajiem kredītiem ir priekš tam, lai pievilinātu tādus cilvēkus, kuri bez tiem varētu arī iztikt. Proti - lai ievilktu parādos pēc iespējas vairāk cilvēku. Tā kā augļotāji no tā labi nopelna (no šādu nabadzīgu cilvēku samaksātajiem procentiem), tad arī nežēlo naudu reklāmām. Ja kāds sportists to nespēj apjēgt, kad viņam piedāvā piedalīties tādā reklāmā, tad tas nozīmē nopietnas problēmas ar attapību. Savukārt, ja patiesībā ļoti labi to apjēdz, bet piekrīt pelnīt ar šādām reklāmām (kuru avots faktiski ir aizvien lielākā nabadzībā iedzīto kredītņēmēju procentu maksājumi, kā arī tiesu izpildītāju viņiem atņemtā manta), tad tas nozīmē nopietnas problēmas ar morāli.

Briedis* 12.novembris 2020 8:07
0 0 Atbildēt

Labi, labi nestreso un nomierini nervus pirms sāc sarunu!

Par to kredītu bija domāts citādā. Katrs pats izvēlas, Briedim maksāja, viņš noreklamēja, lohs neprot pelnīt, nu tad paņēma kredītiņu - tagad saprati?

Un mans komentārs vairāk bija par to, ka appisīs jebkuru, ja gribēs appist! Morāle? Neesi lohs un neņem to kredītu.

solaris 12.novembris 2020 9:31
0 5 Atbildēt

Tu savā komentārā parādi tipisku augļotāja / kriminālā "pacana" domāšanu...

Nekāda cieņa nav pret tādiem cilvēkiem.

Briedis* 12.novembris 2020 11:18
0 0 Atbildēt

Es saprotu tavu domu, ļoti labi saprotu, un daļēji piekrītu!

Nekad neesmu nevienu app*sis, un netaisos to darīt.

Bet jāsaprot viena lieta mūsdienu pasaulē, un patiesībā tā ir bijis jau sen, vai nu tu, vai tevi.

Neviens nepiespiež ņemt tos kredītus, vai manījās mana attieksme pret sportistu, kurš reklamē šos kredītus, tā īsti nē, protams nedaudz savādi, bet nejau tādēļ, lai es uzskatītu, šos cilvēkus par sliktiem, vai morāliem kropļiem, nekas tāds tur nav, vienkārši cenšas nopelnīt.

solaris 12.novembris 2020 11:38
0 4 Atbildēt

Ja visi tā domātu ["vai nu tu vai tevi"] tad pasaule mūsdienās ne tuvu nebūtu tāda, kāda tā ir. Cilvēces kultūra, civilizācija attīstījās tikai tāpēc, ka ir pietiekami daudz cilvēku, kuri labvēlīgi sadarbojas, nevis - uzskatot citus par "lohiem" - cenšas tikai savu labumu sagrābt.

Diemžēl, Briedis parādīja, ka viņam nav tās inteliģences, kāda ir civilizētiem cilvēkiem. Viņš domā tikai par savu labumu, neizvēloties līdzekļus un citus uzskatot par "lohiem".

Tas, ka neviens nespiež ņemt kredītu, ir taisnība; nestrīdos.

Runa ir par ko citu - par to, ka pret tādiem cilvēkiem, kā Briedis, nav vairs nekādas cieņas.

Briedis* 12.novembris 2020 15:30
0 0 Atbildēt

Un atkal tu nesaprati.

Es taču teicu, ka nekad nevienu neesmu app*sis.

Interesanti ar ko tu pats nodarbojies?

Man piemēram konkurenti ir likuši dažādus šķēršļus, līdz vienā brīdī tu saproti, pofig, pa lielam tā arī ir puse no cilvēces ir lohi un neko tur neizdarīsi!

Un šajā gadījumā Briedis reklamējās publiski un neko tādu viņš neizdara, tikmēr apkārt ir daudz zilīšu un pedofīlu un visādu slimo, varbūt pat kāds tavs čoms, tikai tu to nezini, un ja nezini tātad ir ok?

Un ko nozīmē "viņš domā tikai par savu labumu", tu ko iedomājies, ka viņš strādās par polocistu vāķīs bomžus un narikus, ļaus sevis sist un vel bučos tev kājas? Tolaik tāpat viņš neko nepelnija, tikai tagad tas ieguldītais darbs ir atmaksājies.

Un ja reiz nevienam nespiež tos kredītus ņemt, kur tad ir problēma?

Tapat lielākā daļa to kredītu ņēmēju ir kaut kādi spēlmaņi, alkaholiķi un nariki, kurš cits ņemtu šādā iestādē kredītu, un kā tieši Briedis pie tā ir vainīgs?

Jeb tu domā, ka Brieža elks izdomāja - òoo ir iespēja paņemt kredītiņu kur Briedis bija ātrāk.

Jocīhs tas tavs sašutums.

solaris 12.novembris 2020 16:05
0 0 Atbildēt

Cilvēk, vispirms varbūt precizē, tu runā par citu cilvēku vai par sevi? Tad tu nez kāpēc atkārtojies, ka nevienu neesot appisis, tad tu runā par Briedi kā par citu cilvēku, nevis sevi.

Un ko nozīmē tava frāze "tu ko iedomājies, ka viņš strādās par polocistu"?

Gribi teikt, ka viņam - strādājo policijā - nebija jāstrādā par policistu?

visasalgas.com/valsts-iestad...mairis-briedis

No vikipēdijas:

Par darba saglabāšanas iemesliem Briedis intervijā izteicās šādi:

“Būšana par policistu — tas man nav naudas jautājums. Es gribu būt policists, es gribu statusu. Esmu publiska figūra, paraugs citiem."

Tālāk, trakāk - kādā sakarā tu te retoriski jautā, vai tad viņš ļaus sevi sist un bučos man kājas?! Es kaut ko tādu esmu teicis?! Vai tu vienkārši ar muldēšanu izgāz savas emocijas...

Jocīgs ir tieši tavs sašutums.

Briedis* 12.novembris 2020 19:10
0 0 Atbildēt

Teikšu atklāti, pat netaisos atbildēt uz to tavu garo penteri, ja pan nespēj saprast, ka es runāju gan par sevi, gan par Briedi.

Saku, ka tu "uzvarēji"...

P.s.

Paldies, priekštatu par sevi esi radījis.

autobuss 12.novembris 2020 14:37
6 2 Atbildēt

Ko tu uzēdies Briedim? Tu domā, ka viņa dzīve ir rožu dārzs? Viņam katra kauja ir risks - paskaties, kas notiek ar boksa veterāniem, dažs labs ir ķīselī jau pirms pienācis vecums. Ja nepaveicas, visa nauda aiziet medicīnā un aprūpē, un arī kamēr viss labi - ir jāmaksā komandai, kas visu to štelli uztur darba kārtībā. Teiksim, varas pārstāvis, kas uzmanīgi un ne ļoti alkatīgi tirgo savu šķēlīti ietekmes, dzīvo gan trekni, gan praktiski neriskē, nu ar veselību noteikti nē. Pieķers - nokāps no krēsla un atradīs citu. Kļūdīsies Briedis - nu tad kā paveiksies. Viņš savu naudu ir nopelnījis, nevis iesūcis.

Un lai kredīta ņēmējs pelna, kaut vai ierunājot reklāmas t.sk. ātro kredītu reklāmas - nebūs jāņem. Tikumīgais te uzradies, paņimaješ, mācīs kas kam jādara.

Timrots ierunā auto reklāmas - un kas? Ja kāds ir gatavs maksāt Timrotam par viņa balsi - nu lūdzu, es tāpēc neskrienu pirkt auto vai brilles, ja man šobrīd nevajag.

WALA 14.novembris 2020 9:21
1 0 Atbildēt

Nez man nav nekas pret ātrajiem kreditiem, es uz viņu rēķina, esmu kadas reizes 3 spējis tikt pie krietni labākas preces, par mazāku cenu un ātrāk, nekā krājot/gaidot nākamo algu, bet nu muļķiem tas ir "nodoklis par matematikas nemācišanos", tāpat kā azartspēles ...

P.S. tas bija tāds laiks kad būvējos intensīvi un viss aizgāja tajā ... tagad jau ir vairak kā pāris K brīvas naudas ...

ZZZZ 12.novembris 2020 10:31
1 0 Atbildēt

Patīk šie auto apskati, kur Gusts piedalās. Nav sausa pogu un bagāžnieku mērīšana, interesantas īsas intervijas. Lai veicas

Gustam labs vestibulārais aparāts, bet nu kalnu serpentīnos uz aizmugurējā sēdekļa nez vai būtu tik pārliecināts, pat ar 0,9l motormašīnu. Pārslodzes noķertu tādas pat, nu uzrāvienā zaudētu jā.

Un laikos kad brauca ar volgām bija mazāki ātruma ierobežojumi...Mairis vienkārši to neatceras.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti