Paziņoti “Latvijas Gada auto 2021” septiņi finālisti, Tautas balsojumā pagaidām līderis “BMW” 10

 
Latvijas Gada Auto | 27.novembris 2020 15:28

Konkursa “Latvijas Gada auto” organizatori šodien paziņoja septiņus automobiļus - finālistus, kuri pretendē uz prestižo “Latvijas Gada auto 2021” titulu. Žūrijas un Tautas simpātijas balsojumā internetā uz doto brīdi sakrīt tikai divi automobiļi.

Konkursa žūrija finālam izvirzīja šādus septiņus jaunākos automobiļus (alfabētiskā secībā):

  • “Kia Sorento”,
  • “Peugeot 2008”,
  • “Renault Zoe”,
  • “Seat Leon”,
  • “Škoda Octavia”,
  • “Toyota Yaris”,
  • “Volkswagen ID.3”.

Ņemot vērā situāciju valstī, finālistu foto sesija šogad netiks organizēta.

Šobrīd interneta balsojuma https://gadaauto.iauto.lv TOP7 (balsojuma rezultātu secībā):

  • “BMW 5. sērija”,
  • “Škoda Octavia”,
  • “Audi e-tron Sportback”,
  • “Volkswagen ID.3”,
  • “Ford Puma”,
  • “Seat Ateca”,
  • “Nissan Juke”.

Starp Tautas balsojuma dalībniekiem internetā tiks izlozētas divas balvas – jaunie “Kia Sorento” un “Ford Puma” uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni. Balsot var https://gadaauto.iauto.lv vietnē.

Kia Sorento uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni ir viena no Tautas balsojuma balvām

Ford Puma uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni ir viena no Tautas balsojuma balvām

Tautas simpātijas balsojums norisinās arī tirdzniecības centrā “Mols”, kur izvietota “Latvijas Gada auto 2021” lielformāta foto izstāde. Iepērkoties kādā no tirdzniecības centra veikaliem, ir iespējams saņemt speciālo balsošanas žetonu, kas jāiemet balsošanas kastītē pie izvēlētā automobiļa.

Konkursa “Latvijas Gada auto 2021” titula ieguvējs un nomināciju uzvarētāji tiks paziņoti interneta tiešraidē šī gada 3. decembrī plkst. 19:00 portālos Delfi, iAuto.lv un Tvnet.

Konkursā “Latvijas Gada auto 2021” ir pieteikti 25 jaunākie automobiļi Latvijā: “Alfa Romeo Stelvio”, “Audi e-tron Sportback”, “BMW 5.sērija”, “Citroën C3”, “Citroën C5 Hybrid”, “Ford Puma”, “Honda e”, “Hyundai i30 Wagon”, “Kia e-Niro”, “Kia Sorento”, “Kia XCeed PHEV”, “Land Rover Defender”, “Mercedes-Benz GLB”, “Mini Cooper SE”, “Nissan Juke”, “Peugeot 2008”, “Peugeot e-2008”, “Renault Capture E-Tech Plug-in Hybrid”, “Renault Zoe”, “Seat Ateca”, “Seat Leon”, “Škoda Octavia”, “Toyota Yaris”, “Volkswagen Golf 8” un “Volkswagen ID.3”

Informatīvi atbalsta: Zip.lv - gudri sludinājumi, Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Auto ziņas, Dieviete.lv, Auto Bild, Jauniauto.lv, garaza.lv, dzivoklis.lv. Atbalsta: t/c Mols, LAMB, V4 motors.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
s 29.novembris 2020 1:07
7 1 Atbildēt

Nu jau, nu jau pārcenties aiz sava niknuma, divreiz vienu un to pašu ierakstiji.

Iedzer kādu zāļu tēju, ka neaizej ar sirdi vecais krabi.

Latvietis 28.novembris 2020 1:59
6 36 Atbildēt

......BMW.....UN Vienīgi BMW. .jo Pārējie pilnīgi mēsli,auto priekš cilvēkiem bez jebkādas smadzeņu sajēgas ko nozīmē auto.

viencexperc 28.novembris 2020 21:12
6 10 Atbildēt

Par ko vēl latviešu strādnieks var nobalsot. Tikai par saviem sapņiem - audī un BMW. Tikai godīgi sakot, tā kaut kāda zekauska nominācija. Tādu tikai latviešu strādnieki var izdomāt. Atceros, kad bērnībā vācu košļājamo gumiju ielikteņus "turbo", kur bija automašīnas. Un pat tad, es neizdomāju noteikt klases simpātiju.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vai CSN 113. punkts ļauj turpināt kustību pa labo joslu ārpus apdzīvotām vietām? Jā vs Nē 2.DAĻA (+ VIDEO)

iAutolv skaidro noteikumus, kas attiecas uz braukšanas kārtību joslās un apsteigšanu apdzīvotās vietās un ārpus tām. Ir arī jautājumi, tādēļ skatāmies video un rakstām savus komentārus. Lasīt vairāk

 

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 35

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Nissan X-Trail N-Trek – jauna versija ekstrēmāku izbraucienu cienītājiem (+ FOTO) 5

Nissan laidis klajā jaunu krosovera X-Trail versiju N-Trek, kas būs piemērota izbraucieniem pie dabas, nebaidoties arī no sarežģītākiem maršrutiem. Lasīt vairāk

 

"Cupra" pasaules pirmizrādē prezentē jaunos "Formentor" un "Leon" modeļus (+ FOTO) 2

Cupra atklāj modernizētos Formentor un Leon modeļus. Dzinēji ar jaudu no 150 līdz 333 Zs, tostarp dīzelis un lādējamais hibrīds. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti