Menti, kruķi, pogainie... Kā radušās policistu iesaukas? (+ VIDEO) 13

 
4 Studija | 6.decembris 2020 13:19

Kā radušās policistu iesaukas, kādēļ tās pielipušas un, cik ilgi turas, laika ritumam ejot uz priekšu.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kito 6.decembris 2020 21:52
20 3 Atbildēt

Visa tā policistu apsaukāšana radās padomju laikā, kad policiskajā valstī katrs učastkovijs varēja sabojāt cilvēka likteni tikai par ka paskatījās ne tā kā vajag.

Demokrātiskā valstī policisti ir priekš tam, lai palīdzētu cilvēkiem, tāpēc arī pret tiem ir cita attieksme un liela uzticība.

Savukārt, piemēram totalitārā valstī pie lukašenko policisti ir lukašenko rezīma sargātāji un sabiedrība tādus cilvēkus nekad negribēs saukt normālos vārdos.

Eduards 6.decembris 2020 15:17
6 0 Atbildēt

TO< Policijai. Policists bez LR likuma vispārīgiem noteikumiem, pienākumiem par policiju ir piemērs sabiedrībai, savā rīcībā, kas dažkārt netikai tiek aizmirsts, bet tiesību ievaros, tiek pārkāpts, vai izmantots pašlabuma nodrošināšanas nolūkos. Kas ir par iemeslu iespējamajiem neciliem apzīmējumiem.

viencexperc 6.decembris 2020 15:54
5 8 Atbildēt

Bandīti sauc - menti, normāli cilvēki - policisti.

Tā kā 90 procenti Latvijas cilvēki ir bandīti, un kad es kļūšu diktators, es nošaušu, tāpēc tik daudz negāciju pret likuma izpildītājiem.

Pietiek šeit auto, arī atvērt kādu rakstu un palasīt komentārus lai viss būtu skaidrs - cik degradēta sabiedrība.

Atceros, kā visi aizstāvēja bandītu, kurš aizstājās priekšā foto radaram.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti