Salu tilta remontam Rīga dome aizņemsies vairāk nekā 14 miljonus eiro 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 13.marts 2021 19:37

Salu tilta remontam Rīga dome aizņemsies vairāk nekā 14 miljonus eiro.

Kā Rīgas domes sēdē deputātiem skaidroja Finanšu departamenta direktors Uldis Rakstiņš, sākotnēji bija plānots, ka dome šim mērķim aizņemsies 30 miljonus eiro. 

Pašlaik aizņēmuma summa paredzēta 14,3 miljoni eiro.

Līdz šim no iepriekš plānotā aizņēmuma esot izlietoti aptuveni 5 miljoni eiro, līdz ar to, kopumā aizņēmuma summa sasniegs aptuveni 19,5 miljonus eiro.

Aizņēmumu Salu tilta kompleksa atjaunošanas, pārbūves un izbūves 2.kārtas otrā posma īstenošanai paredzēts ņemt no Valsts kases vai cita aizdevēja, kas piedāvās izdevīgākus aizņēmuma nosacījumus, ar atmaksas termiņu līdz 15 gadiem un pamatsummas atlikto maksājumu līdz diviem gadiem.

Kā ziņots Salu tilta pārbūves otrās kārtas renovācijas darbus veica uzņēmums SIA "ACB un Tilts".

Līdz šim otrās kārtas laikā tika pārbūvēta estakāde pār Bieķengrāvi, satiksmes pārvads pār Krasta ielu, tilts pār Bieķengrāvi Mūkusalas apļa daļā, kā arī satiksmes pārvads Lucavsalā un četras estakādes Zaķusalā. 

Tilta pārbūves laikā nomainītas monolītās brauktuves plātnes, izbūvēts jauns segums, sakārtota lietus ūdens kanalizācijas sistēma, izbūvēts apgaismojums.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
darklight 13.marts 2021 21:04
8 0 Atbildēt

Vai ta nav pabeigts vēl? Un bildē vispār ir vantenieks.

ezis71 13.marts 2021 21:07
2 0 Atbildēt

Ar to sāls kaisīšanu ziemā visi Rīgas tilti/pārvadi ir di_sā.

viencexperc 14.marts 2021 18:37
2 0 Atbildēt

daudz lētak. Vajag taču otkatu.

Ja katru dienu kopt, nesanāks iesūkt kādu miljonu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti