"CityBee": Koplietošanas auto tirgus ir atgriezies pirmspandēmijas apjomos 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.aprīlis 2021 10:56

Koplietošanas auto tirgus ir atgriezies pirmspandēmijas apjomos, un šogad "CityBee Latvija" klienti veikuši vairāk nekā 112 000 braucienu, aģentūrai LETA norādīja transportlīdzekļu koplietošanas uzņēmuma "CityBee Latvija" vadītāja Egija Gailuma.

Viņa pauda, ka īpaši palielinājies auto izmantošanas īpatsvars arī darba dienās, piemēram, lai cilvēkiem nebūtu jāizmanto sabiedriskais transports.

"CityBee Latvija" vadītāja skaidroja, ka Latvijā mainījušies iedzīvotāju paradumi un tie koplietošanas pakalpojumā izteikti vairāk sāk izmantot komforta un komforta plus klases automašīnas, un pēdējā mēneša laikā to īpatsvars sasniedzis 75% no visiem braucieniem.

"Šī ir laba ziņa arī par Latvijas ekonomiku, jo koplietošanas tirgus ir pozitīvs signāls par tā attīstību - ja automašīnu koplietošanas tirgū ir novērojams pieaugums, tas nozīmē, ka arī ekonomiskā aktivitāte valstī ir augsta," atzina Gailuma.

Līdz ar to šogad uzņēmums īpaši pievērsis uzmanību komforta auto nišai, būtiski papildinot transportlīdzekļu skaitu, minēja kompānijas vadītāja.

"CityBee" auto parks palielināts līdz 400 vieglajiem transportlīdzekļiem un 60 kravas busiņiem. Nomā ir "Fiat 500", "Toyota Corolla", "Peugeot 308", un "Fiat Ducato", un šogad papildināts ar "Volkswagen Golf", "Volkswagen T-Roc", "Volkswagen T-Cross", "Nissan Qashqai", "SEAT Arona", "Peugeot 208" un "Volkswagen Crafter".

"CityBee" darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu. "CityBee" ir investīciju uzņēmuma "Modus Group" projekts. "Modus Group" specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

"Firmas.lv" informacija liecina, ka "CityBee Latvija" apgrozījums 2019.gadā bija 566 966 eiro, bet zaudējumi - 549 629 eiro. Kompānija reģistrēta 2019.gadā, un tās pamatkapitāls ir 602 800 eiro. Uzņēmums pieder Lietuvas kompānijai "CityBee Solutions".

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 1.aprīlis 2021 18:37
2 0 Atbildēt

Černobiļas laikā bija populāri radiācijas testeri.Vēlāk sekoja nitrātu testi, centrāltirgus apmeklētāji gurķus un salātus testēja.Cerams, tiks rasts mūsdienīgs risinājums pirmsiekāpšanas testam arī auto koplietošanās tirgū.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti