Dacia ceļā uz jaunām galaktikām – Dustar kosmiskās programmas palaišana (+ VIDEO) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

Dacia | 1.aprīlis 2021 10:32

Dacia laiž klajā DUSTAR – pasaulē pirmo ekonomisko kosmisko ceļojumu programmu

Dacia – automobiļu ražotājs, kas piedāvā labāko kvalitātes un cenas attiecību tirgū – ir paziņojusi par pasaulē pirmo (un pašlaik vienīgo) ekonomiskās kosmiskās programmas palaišanu. Par DUSTAR dēvētā novatoriskā programma ir sākums ekonomiskajiem ceļojumiem kosmosā. Pirmais lidojums paredzēts jau šodien.

Lai atzīmētu DUSTAR palaišanu, Dacia ikvienam piedāvā iespēju tiešsaistē sekot līdzi šim nozīmīgajam brīdim. DUSTAR pacelsies gaisā 2021. gada 1. aprīlī.

Šis Dacia attīstībā nozīmīgais solis seko revolūcijai, ko zīmols ir paveicis jauno automašīnu tirgū uz Zemes, kur  kopš 2013. gada par pieņemamu cenu piedāvā godalgotas un uzticamas automašīnas. Daudzus gadus Dacia prasmīgie inženieri ir izstrādājuši mūsdienīgus, vienkāršus un cenas ziņā izdevīgus transportlīdzekļus. Izmantojot  šīs nepārspējamās zināšanas un pieredzi, kā arī Dacia pieeju “projektēt pēc noteiktām izmaksām” produktu izstrādei tepat uz mūsu planētas, DUSTAR noteikti pārkāps pierastās robežas. Dacia inženieri kārtējo reizi ir pierādījuši sen zināmo – jo lēnāk brauksi, jo tālāk tiksi.

“Mēs cenšamies nodrošināt  labāko cenas un kvalitātes attiecību, neupurējot kvalitāti. Esam to veiksmīgi paveikuši uz Zemes, tāpēc tas ir tikai loģiski, ka mūsu nākamais solis ir automašīnas palaišana kosmosā! Visuma iekarošana ir daudzu cilvēku sapnis, un mēs gribam palīdzēt šo sapni īstenot. Esmu sajūsmā, ka šo jauno posmu uzsāksim ar Dacia Duster pacelšanu jaunos augstumos,” norādīja DUSTAR programmas direktors Alans Dings.

Tie, kuri paliks uz Zemes un nevēlas doties kosmosā, var aplūkot Dacia modeļu klāsta zvaigznes – jauno Sandero hečbeku vai Duster SUV.

Jaunās paaudzes Duster iemieso visu, ko Dacia spēj sasniegt. Ģimeņu iecienītais Duster ir tikpat ērts kosmosā kā uz ceļa, piedāvājot 4x4 versiju tiem, kas meklē piedzīvojumus ārpus ikdienas pasaules.

Savukārt jaunie Sandero un Sandero Stepway atspoguļo Dacia zīmola vērtības, proti, vienkāršību un spēju izcelt pašu būtiskāko, vienlaikus nodrošinot kvalitāti par pieņemamu cenu. Abi modeļi, kuri jau ir pieejami pārdošanā, saglabā Dacia neapšaubāmi praktisko raksturu.

Šodien 1.aprīlis, tas par šo tēmu :)

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ex 1.aprīlis 2021 11:47
7 1 Atbildēt

Tulīt viencexperc teiks, ka visi autoražotāji kuri nav palaiduši savas miskastes kosmosā ir sūdi, jo tas tāpāt, kā sports norāda uz sasniegumiem auto uzticamību un kvalitāti

Tā pat viņš domā par savu reno

Nelabojams 1.aprīlis 2021 11:54
6 0 Atbildēt

Selektīva pieeja izplatāmajai informācijai nav labas gaumes pazīme... Kur ziņa, ka transportkuģis Progress jau pirms nedēļas piegādāja uz Starptautisko kosmosa staciju Lada Kaļina ar pilnu bāku un gandrīz jaunām vasaras riepām?!

Kalendārs 1.aprīlis 2021 12:27
6 0 Atbildēt

Šorīt viens vīrs piezvana uz LR, kur raidījumā spriež par bērzu un kļavu sulu tecināšanu un saka, man ir pīlādzis dārza stūrī - liels, smuks, un reiz es pamēģināju tajā ieurbt - nu, ziniet, nekāda vaina sulām, tikai ir viens nosacījums - jāieurbj 1.aprīlī. Kā domājat, vai laukus neredzējušās Rīgas dāmas saprata, kas ar to bija domāts Protams, nē, no trijām tikai viena atjēdzās, ka šodien 1.aprīlis

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti