Ar EuroPark mobilo lietotni iespējams veikt apmaksu arī par iebraukšanu Jūrmalā 7

 

Foto: Publicitātes attēls

EuroPark | 17.maijs 2021 15:38

Autostāvvietu operators „EuroPark Latvia” 2020. gadā ieviesa savu mobilo lietotni “EuroPark App” autostāvvietu meklēšanai un ērtai to apmaksai.

Lietotne nodrošina ērtu, ātru un izdevīgu autostāvvietu apmaksu, katru nedēļu nodrošinot jaunas atlaides autostāvvietas apmaksai. Ar jaunās lietotnes palīdzību autostāvvietu lietotāji var apmaksāt ne vien EuroPark, bet arī Rīgas pašvaldības autostāvvietas, kā arī autostāvvietu pakalpojumus Lietuvā, Igaunijā un Polijā.

EuroPark lietotnē nav nepieciešams veikt elektroniskā maciņa papildināšanu – apmaksu iespējams veikt tieši no bankas konta vai pievienotās bankas kartes. Tāpat ar EuroPark mobilo lietotni apmaksu iespējams veikt arī tiem klientiem kuri izmanto ārvalstīs reģistrētu bankas karti un/vai tālruņa numuru, kā arī par EuroPark mobilās lietotnes lietošanu iespējams noslēgt pēcapmaksas līgumu.

No 2021. gada 14. maija ar “EuroPark App” ir iespējams apmaksāt arī iebraukšanu Jūrmalas pilsētā. Veicot apmaksu ar EuroPark lietotni klients iegūs caurlaidi, kura  būs derīga iebraukšanai Jūrmalā apmaksātajā dienā līdz tās kalendārās dienas beigām (plkst. 23:59).  Apmaksātajā dienā iebraukt un izbraukt no Jūrmalas varēs vairākkārtīgi. 

Laika periodā no 1.aprīļa līdz 30.septembrim par iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalā tiek piemērota nodeva EUR 2.00 apmērā. Nodeva jāmaksā par iebraukšanu ar autotransporta līdzekļiem (vieglajām un smagajām kravas automašīnām, autobusiem), motocikliem, kvadricikliem un tricikliem.

Veicot apmaksu, izmantojot mobilo lietotni, tiek piemērota darījuma maksa EUR 0.11 apmērā un apmaksa veicama, pievienojot bankas karti.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Antons 17.maijs 2021 15:52
2 1 Atbildēt

Nosūtīju īsziņu Lilastē. Izrādas, ar to sākas skaitītājs un lai to apturētu ir jāsūta īsziņa Stop. Labi, ka bija jau vakars bet tik un tā samaksāju 6 Eur par 1 st.

reku 17.maijs 2021 18:29
2 0 Atbildēt

kā var runāt par izdevīgu autostāvvietu apmaksu, ja tie ir tikai izdevumi?

hm 17.maijs 2021 18:31
1 0 Atbildēt

Kāpēc Europark nosaukumā burts P sašķiebies kā narkomāns zem devas?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti