Sāk “Rail Baltica” stacijas būvniecību pie lidostas (+ VIDEO) 6

 
LTV Ziņu dienests | 2.jūlijs 2021 8:14

Pie starptautiskās lidostas “Rīga” sākušies 236 miljonus eiro vērtās “Rail Baltica” stacijas būvdarbi. Cenā iekļauta arī sešus kilometrus gara estakāde un uzbērums sliežu ceļam, kas topošo “Rail Baltica” līniju savienos ar lidostu.

Pagaidām lidostas apmeklētājiem būvdarbi neērtības nerada, taču vēlāk ap lidostu tiks mainīta satiksmes organizācija. 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Loģika 2.jūlijs 2021 9:26
9 1 Atbildēt

Nu šobrīd uz un no lidostas kursē tikai autobuss, diez vai kāds lido uz Rīgas lidostu, lai tālāk uz Tallinu brauktu ar autobusu.

Vilcienu vajag, lai savienotu lidostu ar Rīgas centrālo staciju. Kur tu pēc tam dodies, tā jau ir tava darīšana! Pārsvarā visām lidostām eiropā pienāk vilciens un ar to tikt līdz pilsētas centram parasti ir ātrāk kā ar autobusu vai taxi.

Aigi 2.jūlijs 2021 9:55
7 2 Atbildēt

Kāds speciāli ar vilcienu brauks uz Rīgu, lai tālāk lidotu, un tas ir ļoti reāli, jo Tallina un Viļņa ir pa lielam čarteru lidostas. Tur savienojumi ar lielajām ES pilsētām ir minimāli. Airbaaltic maršreutu karte ir neskaitāmi plašāka. Un ne vienmēr Talina/Viļņa-Rīga lidojuma savienojumi sakrīt ar tālāko maršrutu.

Reinis 2.jūlijs 2021 9:31
6 2 Atbildēt

Es teiktu, ka tas ir diez ko iespējams. Ne velti Rīgas lidosta ir galvenā Baltijā. Tūristiem tās varētu būt jaunas ceļojumu iespējas, piemēram, atlidot uz Rīgu, izskatīt, un tad ar vilcienu uz augšu vai leju, ja gribas apskatīt vairākas Baltijas valstis, bet nav laika/naudas to sadalīt vairākos ceļojumos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 4

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 11

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti