Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" izstādes rudenī notiks Covid-19 drošajā režīmā 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.jūlijs 2021 10:07

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" izstādes Ķīpsalā rudenī notiks drošajā jeb "zaļajā" režīmā, kas nozīmē, ka visiem klātesošajiem būs jābūt vakcinētiem pret Covid-19 vai to pārslimojušiem, aģentūrai LETA pavēstīja "BT 1" pārstāvji.

Lai piedalītos izstādē un tās apmeklētu, ikvienam būs jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir vakcinēta pret Covid-19 vai pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi šo slimību. Pie ieejas Izstāžu centra teritorijā pirms biļešu kasēm tiks veikta sertifikātu drošības kontrole.

Vienlaikus, ja Covid-19 izplatība mazināsies un epidemioloģiskais stāvoklis valstī strauji uzlabosies, "BT 1" pieļauj iespēju, ka izstādes varētu notikt arī citā režīmā, ievērojot visas tobrīd valstī noteiktās drošības prasības.

"Tāpat kā satiksmē, kur zaļā gaisma ir vienīgā, kas ļauj sākt drošu kustību, arī šī brīža ierobežojumi kvalitatīvu izstādi ļauj noorganizēt tikai zaļajā režīmā. Uz zaļo režīmu neattiecas dažādi ierobežojumi, tādēļ droši un pilnvērtīgi varēs izbaudīt visas izstādes sniegtās iespējas - brīvi komunicēt un konsultēties, piedalīties konferencēs un meistarklasēs, degustēt un izmēģināt -, tāpat kā tas bija pirms pandēmijas," pauda "BT1" valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle, piebilstot, ka attiecīgais režīms ļauj prognozēt, ka izstādes bez ierobežojumiem varēs norisināties maksimāli ilgi - līdz jaunam "lokdaunam" jeb visa slēgšanai.

Jauno rudens izstāžu sezonu Ķīpsalā zaļajā režīmā atklās Baltijas pārtikas industrijas izstāde "Riga Food 2021", kas notiks no 9.septembra līdz 11.septembrim, kā arī "Tūrisma tirdziņš Ķīpsalā". Savukārt no 24.septembra līdz 26.septembrim izstāžu centrā notiks starptautiskā autoindustrijas izstāde "Auto 2021".

Oktobra sākumā gaidāma izstāde "Latvijas Grāmatu izstādē 2021", bet nedēļu vēlāk - 7.oktobrī un 8.oktobrī - notiks starptautiskā medicīnas izstāde "Medbaltica 2021". Tikmēr 14.oktobrī un 15.oktobrī norisināsies Baltijas biznesa tehnoloģiju izstāde un konference "RIGA COMM", bet no 22.oktobra līdz 24.oktobrim notiks starptautiskā mēbeļu, interjera un dizaina izstāde "Furniture & Design Isle".

No 5.novembra līdz 7.novembrim norisināsies skaistumkopšanas izstāde "Baltic Beauty 2021", bet nedēļu vēlāk - starptautiskā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "PetExpo". Rudens izstāžu sezonu noslēgs starptautiskā mašīnbūves un metālapstrādes izstāde "Tech Industry 2021", kas notiks no 25.novembra līdz 27.novembrim.

Visās šajās izstādēs tiks ievēroti valstī noteiktie Covid-19 ierobežojumi atbilstoši zaļā drošības līmeņa prasībām, proti, ne izstāžu dalībniekiem, ne apmeklētājiem nevajadzēs valkāt sejas maskas un ievērot savstarpēju distanci. Tāpat izstādēm "zaļajā" režīmā nebūs ierobežots apmeklētāju skaits un norises laiks.

Kompānija "BT 1" reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 57 198 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Viesturs Tīle (80%), Andris Blomnieks (10,15%) un Gatis Zūlis (9,85%). Uzņēmums 2019.gadā strādāja ar 4,528 miljonu eiro apgrozījumu un guva 43 226 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma finanšu dati par 2020.gadu vēl nav publiskoti.
 

 
Visi komentāri
 
650 20.jūlijs 2021 20:06
0 0 Atbildēt

Nu re cik jauki.Uz ziemas pusi sagaidām vadītāja assistentos iebūvētos qr skanerus un/vai jaunā parauga aptieciņas ar ātrā testa aprīkojumu.Nav ko līst ārpus sava aizgalda ar netīru ķermeni.

Shiirs 21.jūlijs 2021 11:19
0 0 Atbildēt

Noteikti neapmeklēšu tādu izstādi, kur tiek dalīts potētajos un nepotētajos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Kad neredz acīmredzamo (+ VIDEO) 22

Pa kreiso malējo joslu braucošais pikaps ar piekabi pazaudē daļu kravas. Vadītājs apstājas, padod atpakaļ un sāk nostiprināt no piekabes izkritušo priekšmetu, taču brīdi vēlāk stāvošajā sastāvā ietriecas vieglais automobilis. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 

Ar jaudu līdz 326 Zs - Volkswagen prezentējis jauno ID.3 GTX (+ FOTO) 6

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen iepazīstinājis ar jauno ID.3 GTX – sportisku elektriskās piedziņas modeli, kas pārdošanā nonāks šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti