Jau aprīlī aktīvās atpūtas cienītājiem izstāde “Outdoor Riga 2022”!

 

Foto: Publicitātes attēls

BT 1 | 29.marts 2022 14:56

No 8. līdz 10. aprīlim Ķīpsalā notiks starptautiskā aktīvās atpūtas un vaļasprieku izstāde “Outdoor Riga 2022”, kas piedāvās plašu motociklu, velosipēdu un ūdenstransporta klāstu, kā arī visu nepieciešamo medniekiem, makšķerniekiem un ceļotājiem. Interesanti atklājumi gaidāmi ikvienam!

“Covid-19 pandēmija ir mainījusi arī iedzīvotāju atpūtas paradumus – arvien vairāk cilvēki izvēlas aktīvu atpūtu un dažādas sportiskas aktivitātes dabā, tāpēc vaļasprieku izstāde “Outdoor Riga 2022” ir tieši laikā. Izstādē būs aktuālākais nozares piedāvājums, tostarp arī Latvijā ražotu  laivu jaunumi un ekskluzīvi pašmāju SUP dēļi,” norāda izstādes vadītājs Mārtiņš Refbergs.

Ar sezonas jaunumiem izstādē “Outdoor Riga 2022” iepazīstinās turpat 100 dalībnieku no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas un Vācijas.

“Baltic Boat Show”– viss atpūtai uz ūdeņiem!

Trīs dienas izstādes sadaļā “Baltic Boat Show” varēs vērot vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkcijas demonstrācijas. Plašā klāstā būs piepūšamās laivas, kajaki, SUP dēļi, katamarāni un ūdensmotocikli. Pieredzējušus laivotājus un makšķerniekus priecēs ilgi gaidītais pašmāju ražotāja “Amberlat” jaunums – dubultkorpusa laiva “Amber 430E”. Vēl viena aktualitāte – multifunkcionāls burāšanas un ūdenstransporta rīks “Topaz Maverick”, ko var izmantot kā švertlaivu, SUP dēli un vējdēli. Kam interesē burāšana Ķīpsalā varēs iepazīt arī “Topaz Omega” švertlaivas un plašu mācību laivu sortimentu.

Apmeklētāji varēs apskatīt arī ūdenstransporta speciālo aprīkojumu un piederumus, navigācijas iekārtas, ūdenssporta un burāšanas piederumus, laivu dzinējus un laivu piestātnes. Izstādes dalībnieki sola izdevīgus iegādes noteikumus, akcijas un vērtīgas profesionāļu konsultācijas.

“Medības & makšķerēšana” – aktuāli nozares pasākumi un plašs piederumu klāsts

Mednieki Ķīpsalā varēs nošaut vismaz divus zaķus ar vienu šāvienu – nolūkot sev piemērotāko medību inventāru, apģērbu, ieročus un optiku, kā arī sekot līdzi žurnāla “Medības” populārā podkāsta “Šauj garām!” tiešraidei un klausīties nozarei aktuālas diskusijas. Makšķernieki Ķīpsalā varēs iepazīties ar copes lietu jaunumiem, veiksmīgi papildināt savus makšķerēšanas piederumus un uzklausīt pieredzējušu copmaņu padomus par karpu makšķerēšanu,  trofejlīdaku un zandartu atrašanu. Savukārt spiningus, makšķeres, voblerus, spoles, eholotes, zivju barību un daudz ko citu lielo lomu ķeršanai piedāvās iecienītie pašmāju uzņēmumiem “Eholotes.lv”, “NGT Latvia”, Polijas uzņēmums “ZHIBO Sp. z o. o.”,  lietuviešu “Deeper”, “Hobio centras”, “Straideris” u.c. Daudzveidīgu nažu klāstu visdažādākajām nodarbēm izstādē prezentēs latviešu uzņēmums “AA knives”, bet lietuviešu mākslinieks Algirdas Ridikas piedāvās filigrānus kokgriezumus – bareljefus par medību un makšķerēšanas tēmām.
 

 “Moto & velo” – braucamrīki vienuviet

Dažādu modeļu motociklus, velosipēdus, kvadriciklus, pārbūvētus motociklus un retro mopēdus varēs aplūkot, izmēģināt un izvēlēties izstādes sadaļā “Moto & velo”. Klasisko vērtību cienītājus priecēs pirmās amerikāņu motociklu kompānijas – “Indian Motorcycle” spēkrati, kas tagad pieejami arī Latvijā. Motobraucēju uzmanību piesaistīs arī “Triumph” lielākais un gaidītākais jaunums piedzīvojumu motociklu segmentā – “Triumph Tiger 1200” versija “Rally Explorer”. Jaunumi motociklu, ūdens motociklu un kvadriciklu jomā gaidāmi arī no “Yamaha”, kurš piedāvās “XSR”, “YZF” motociklus, “Grizzly 700”, “Kodiak 700” kvadriciklus, “Superjet” ūdens motociklus. Pārstāvēti būs arī “BRP”, “Masch”, “Royal Enfield” ,“Can Am” un citu zīmolu spēkrati.

Savukārt zaļā dzīvesveida piekritēji varēs nolūkot velosipēdus, ko piedāvās uzņēmumi “TopVelo”, “Fans” un “Sportland”. Lai pārvietošanās būtu droša un patīkama, būs arī daudzveidīgs moto un velo aprīkojums no uzņēmuma “Garmin”, speciālais apģērbs un dažādi dzīvesstila aksesuāri. Ikviens atradīs kāroto!

Līdzās jauniem modeļiem interesenti varēs aplūko arī pagājušajā gadsimtā populāros rūpnīcas “Sarkanā Zvaigzne” mopēdus, ko apskatei piedāvā “Retro Moto” biedrība, 1949. gada dzelzs rumaku, tautā sauktu par koka ižu un citu vintidža tehniku no “Nākotnes Parka”.

Viss ceļošanai dabā

Aktīvā atpūta nav iedomājama bez tūrisma ekipējuma, ar kuru atpūta ir patīkama un aizraujoša. Uzņēmums “Virāžas” ērtākai ceļošanai piedāvās kemperus “Laika” no Itālijas,  īpašas atlaides būs “Thule” jumta bagāžniekiem un velo turētājiem, tūrisma preču un kemperu nomai. s. Tāpat patīkamu atpūtu palīdzēs radīt kvalitatīvs āra aktivitāšu apģērbs no “Supfit.lv”, “NGT Latvia” tūrisma komplekti u.c. Bet, ja vēl neesi izlēmis kurp doties – izstādē “Outdoor Riga” piedāvā arī aktīvās atpūtas vietas Latvijā un Lietuvā.

Atvērtās skatuves pasākumi

Sestdien, 9. aprīlī un svētdien, 10. aprīlī izstādes ekspozīciju papildinās interesanta un izzinoša Atvērtās skatuves programma. 9. aprīlī apmeklētāji varēs sekot līdzi aizraujošai improvizētai izrādei par medību sezonu ar dzīvnieku pievilināšanas paraugdemonstrējumiem, savukārt 10. aprīlī interesenti aicināti lekcijā uzzināt par dažādu dzīvnieku un putnu pievilināšanas iespējām, un vērot mānekļu izmantošanas paraugdemonstrējumus. Vēl svētdien norisināsies aizraujoša lekcija bērniem par medību vēsturi, tās ietekmi uz civilizācijas attīstību un mednieka lomu mūsdienās “Mednieks, tā ir profesija”. Abas izstādes dienas būs iespēja vērot arī medību suņu parādi, paraugdemonstrējumus un uzzināt par katras šķirnes īpašībām un vēsturi. Uz Atvērtās skatuves savā pieredzē dalīsies trofejlīdaku copes gids Normunds Ikomass, copes eksperts Aigars Zumbergs, laivu meistars Gints Zeiļa u.c.

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT1

Darba laiks:

8.,9. aprīlī 10.00 – 19.00

10. aprīlī 10.00 – 17.00

Biļetes:

Ieejas biļete – 4€

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem, skolēniem - 3€

Ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni) - 10€

Par katru nākamo bērnu – 1.50€

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Autostāvvieta - 4€

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti