PAPILDINĀTS ar Bolt atbildi; Latvijā taksists klausās krievijas himnu - kad aizrāda, izrauj sievieti aiz matiem no auto (+ VIDEO) 46

 
iAuto.lv | 25.aprīlis 2022 19:11

Sieviete izsauc "Bolt" taksometru, taču piedzīvo brutālu attieksmi, jo taksists satrakojas, kad kliente palūdz viņam ieslēgt citu radiostaciju.

Vakardien nonācu ļoti nepatīkamā situācijā. 01:30 braucu mājās no Ģeorallija bilžu vakara un izlēmu izsaukt Bolt . Šoferim mašīnā skanēja krievu himna, ko palūdzu pārslēgt un šoferis uz manu lūgumu nereaģēja.

Pēc tam sāka skanēt cita krievu dziesma, kuru vēlreiz palūdzu, lai izslēdz vai pārslēdz dēļ pašreizējās situācijas Ukrainā nevēlos to klausīties. Tālāk šoferis krieviski man teica, ka tā ir viņa mašīna un tur ir tikai viņa noteikumi. Es atbildēju, ka esmu klients un vēlos, lai mūzika tiktu izslēgta vai pārslēgta.

Taksists man pateica: Иди Нахуи! Apstājās pie Māras dīķa, izkāpa no mašīnas, atvēra aizmugurējās durvis, kur sēdēju es un mani aiz matiem izvilka ārā no mašīnas un nometa pie zemes. Šajā brīdī paspēju paķert telefonu un nofilmēt brīdi, kur vīrietis aizcērt durvis un aizbrauc.

Esmu uzrakstījusi iesniegumu policijā. Paldies puisim, kurš brauca garām un redzēja, ka piecēlos un raudu, paprasīja, kas man ir noticis un aizveda mani mājās. Draugi, esiet uzmanīgi. Vēlos padalīties ar attiecīgo taksi, lai jūs ar šo vīrieti nekāptu vienā auto.

Bolt, Sia Star20, TQ-7249

PAPILDINĀTS 27.04.2022 ar Raimonda Bērziņa, “Bolt” reģionālais vadītājs Latvijā komentāru:

""Bolt” nekādā veidā neatbalsta vardarbību, un šāda šofera rīcība ir nepieņemama, mums ir ļoti žēl, ka klientei ir nācies piedzīvot šādu situāciju. Mēs nekavējoties esam sazinājušies ar šoferi un bloķējuši viņa iespēju strādāt ar “Bolt” lietotni. Tāpat arī esam pilnībā kompensējuši klientes braucienu, kā arī esam pauduši gatavību sadarboties ar klienti un policiju visos veidos. 

Mūsu klientiem jebkurā laikā ir pieejama saziņa ar atbalsta dienestu gan lietotnē, gan rakstot uz e-pastu. Atbildes tiek nodrošinātas katru dienu (arī brīvdienās un svētku dienās) laikā no 8.00-23.00. Gadījumos, kad apdraudēta cilvēka veselība vai drošība, aicinām nekavējoties sazināties arī ar Valsts policiju. 

Liela daļa “Bolt” vadītāju strādā pie kāda no autoparkiem vai individuāli. Ikvienam vadītājam pirms sadarbības uzsākšanas ar “Bolt” ir jāpabeidz apmācības, kurās vadītājs tiek iepazīstināts ar sadarbības noteikumiem un nosacījumiem, kā arī rīcību darbā ar klientu. Diemžēl šajā gadījumā ir noticis “Bolt” noteikumu pārkāpums. Šāda rīcība nav pieļaujama ne tikai pasažieru pārvadājumos, bet arī ikdienā, tādēļ vadītājs jau ir bloķēts.”

Māris Ozoliņš, iAuto redaktors: "Tas, ka fiziski nedrīkst ietekmēt cilvēku regulē likums, diemžēl šāda Bolt vadības atbilde parāda diezgan nopietnu situācijas izpratnes trūkumu, kas tad arī parādā, kā uzņēmuma veiktā sertifikācija ir vairāk ķeksītim. Kurš uzņēmuma iekšējais noteikumu punkts nosaka, ka klients var izvēlēties radio staciji, mūziku, tās skaļumu?

Kompensēt nenotikušo braucienu, jūs nopietni to rakstiet savā oficiālajā paziņojumā ar sabiedrisko attiecību uzņēmuma "Vīlands" starpniecību?"

Bolt uz e-pastu atsūta automātisku atbildi! Foto: Ekrānbilde

 
46 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
felix65 25.aprīlis 2022 19:49
48 16 Atbildēt

Kamēr mēs tos krievu piderus nedabūsim laukā, ne kas labs Latvijā nav gaidāms.

Tuti 25.aprīlis 2022 20:40
37 7 Atbildēt

Tā jau ir šie urlas gan karā gan ikdienā var cīnīties tikai ar sievietēm.

Pidars un pidari.

Pasažieris 25.aprīlis 2022 19:57
35 8 Atbildēt

Kā varētu izsaukt tieši šo taksistu ?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 9

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti