Satiksmes departaments nesaskata pietiekamu pamatojumu Sarkandaugavas pārvada tehnoloģiskā pārtraukuma pagarinājumam 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.maijs 2022 17:27

Rīgas domes Satiksmes departaments uzskata, ka tehnoloģiskais pārtraukums Sarkandaugavas pārvadā nav pietiekami pamatots, bet saistībā ar piegāžu kavējumiem ir izskatāms jautājums par termiņa pagarinājumiem, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Līdz 2.maijam objektā bija tehnoloģiskais pārtraukums, kas iepriekš tika pagarināts, pamatojoties ar darbu veikšanai nepiemērotiem meteoroloģiskiem laikapstākļiem.

2.maijā Rīgas domes Satiksmes departaments no pilnsabiedrības "Personu apvienībai OTC" saņēma vēstuli ar lūgumu pagarināt tehnoloģisko pārtraukumu līdz 16.maijam, pārtraukumu pamatojot ar nepārvaramas varas rezultātā radušos materiālu piegāžu kavējumiem un sadārdzinājumu.

Departaments ir informējis pilnsabiedrību "Personu apvienībai OTC", ka tehnoloģiskā pārtraukuma pagarināšana pašlaik nav pamatota, bet saistībā ar piegāžu kavējumiem ir izskatāms jautājums par termiņa pagarinājumiem, skaidro domē.

Pašvaldībā papildina, ka pašlaik pilnsabiedrība "Personu apvienībai OTC" ir objektā un risina jautājumu ar piesaistītajiem apakšuzņēmējiem par materiālu piegādēm un apakšuzņēmēju iespējamajiem sadārdzinājumiem.

Jau ziņots, ka Sarkandaugavas satiksmes pārvada būvdarbi ir apturēti, un tos plānots atsākt tad, kad tiks panākta vienošanās ar pasūtītāju - Rīgas domes Satiksmes departamentu - par līgumcenas pārskatīšanu būvizstrādājumu izmaksu pieauguma dēļ, aģentūrai LETA pavēstīja būvdarbu veicēja - pilnsabiedrības "Personu apvienība OTC" - pārstāvji.
 

 
Visi komentāri
 
staķa stabītis 10.maijs 2022 20:02
0 0 Atbildēt

Satiksmes departamenta pārliecība par savu taisnību ir dimancieta.Nekas nespēj traucēt labi nopirkto sātīgo eksistenci,nedaudz kaut kādas vēlēšanas,bet pieredzējušies izdzīvos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti