“Latvijas Gada auto testa dienā Molā” būs iespējams izmēģināt jaunākos automobiļus Latvijā 1

 
Latvijas Gada auto | 25.augusts 2022 15:48

Sestdien 3. Septembrī no plkst. 11:00 līdz 18:00 pie t/c “Mols” notiks “Latvijas Gada auto testa diena Molā”. Pasākumā vienuviet būs sastopami jaunākie auto modeļi Latvijā, kas būs pieejami izmēģinājuma braucieniem. Notiks arī lekcijas par satiksmes drošību un mērīšanās ar prasmēm veiklības braucienā.

“Esam patiesi priecīgi pirmajā septembra sestdienā sveikt Latvijas Gada auto 2023 konkursa automašīnas pie t/c “Mols”. Ir prieks, ka konkursā pieaug elektroauto pārstāvniecība.  Un no savas puses aicinām ikvienu Latvijas iedzīvotāju atbraukt uz t/c “Mols” 3. septembrī, lai izbrauktu ar visjaunākajiem auto modeļiem testa braucienā pa Krasta ielu. Tā ir unikāla iespēja apskatīt un notestēt dažādu tehnisko parametru, dizainu un cenu kategoriju automašīnas vienuviet,” aicina tirdzniecības centra “Mols” vadītāja Una Tukiša.

“Latvijas gada auto testa dienā Molā” varēs pieteikties testa braucieniem, izvēloties konkrētu laiku un veicot pierakstu pie katra automobiļa pārstāvjiem. Pēc tam savā rezervētajā laikā dodieties ar automobili testa braucienā. Jāatceras paņemt līdzi derīgu autovadītāja apliecību.

“Pasākums septembrī t/c “Mols” jau ir kļuvis par stabilu konkursa “Latvijas Gada auto” tradīciju. Šeit sabiedrībai atrādām gan titula “Latvijas Gada auto 2023” pretendentus, gan arī citus aktuālākos, Latvijā pieejamos auto modeļus,” stāsta pasākuma rīkotājs Māris Ozoliņš: “Tā ir lieliska iespēja tos visus sastapt un izmēģināt vienuviet. Tas ir īpaši izdevīgi, ja plānojat jauna auto iegādi, jo, savstarpēji salīdzinot interesējošus auto, var veikt pārdomātāku izvēli.”

Dienas garumā notiks arī bezmaksas semināri par drošas braukšanas principiem “Latvijas Gada auto 2023” žūrijas priekšsēdētāja Ata Jansona vadībā. Savukārt azartiskākie varēs pierādīt savas prasmes veiklības braucienā īpaši izveidotā trasē. Veiklākajam braucienam balvā automobilis uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni. Pasākumu vadīs “Latvijas Gada auto 2023” žūrijas biedrs Normunds Avotiņš.

Aicinām apmeklēt “Shell Helix” telti, kurā testa brauciena dalībnieki varēs laimēt dažādas balvas.

Konkursā “Latvijas Gada auto 2023” drīkst pieteikt tikai pašus jaunākos auto modeļus Latvijā.  Šobrīd pieteikti jau 17 jaunākie automobiļi Latvijā (testa braucienā Molā būs pieejama daļa no pieteikto automobiļu saraksta):

  • Škoda Fabia,
  • Škoda Karoq,
  • Audi RS 3 Limousine,
  • Audi Q4 Sportback e-tron,
  • Volkswagen ID. 5,
  • Volkswagen Taigo,
  • Peugeot 308,
  • Honda HR-V,
  • Renault Megane E-Tech electric,
  • Cupra Born,
  • Maserati Grecale,
  • Citroën C5 X,
  • Citroën C5 Aircross,
  • Mazda CX-60,
  • Alfa Romeo Tonale,
  • KIA EV6 un
  • KIA Niro.

Atbalsta: Shell Helix motoreļļas, t/c Mols, Zip.lv - gudri sludinājumi, Tvnet, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Delfi, TV Auto ziņas, Santa.lv, Dieviete.lv, Jauniauto.lv, garaza.lv, LAMB, V4 motors.

 
Visi komentāri
 
es 27.augusts 2022 20:50
0 0 Atbildēt

Cik šogad maksā par pareizo balsojumu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti