Sakari būs: LMT sestdienas vakarā uz Jēkabpili nogādājusi papildu pārvietojamo bāzes staciju 8

 
Nozare.lv | 15.janvāris 2023 10:07

Lai nodrošinātu mobilo sakaru nepārtrauktību, SIA "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) sestdienas vakarā uz Jēkabpili nogādājusi papildu pārvietojamo bāzes staciju, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvis Valdis Jalinskis.

Viņš skaidroja, ka, lai novērstu situāciju, kad plūdu izraisītā elektropadeves zuduma rezultātā pārtrūkst sakari, LMT speciālisti sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD) un Jēkabpils pašvaldību sestdienas vakarā un naktī apjozuši esošo sakaru aparatūru ar boju un sūknējuši tās iekšpusē esošo ūdeni.

Sestdien Jēkabpilī nogādāta arī pārvietojamā bāzes stacija, kas sākusi darbu. Jalinskis uzsver, ka patlaban LMT pilnā apmērā turpina Jēkabpilī nodrošināt sakarus - balss zvanus un internetu.

LMT aicina saglabāt mieru, jo tiek darīts viss iespējamais, lai plūdu kritiski skartajās apkaimēs saglabātu sakaru pārklājumu.

LETA jau vēstīja, ka sestdien, plūdu radītā elektropadeves zuduma rezultātā, vairākās vietās Jēkabpilī bija risks pārtrūkt LMT nodrošinātiem sakariem - balss zvaniem un internetam.

Drošības apsvērumu dēļ AS "Sadales tīkls" sestdienas rītā bija atslēgusi elektrību vairāk nekā 200 klientiem.

Tāpat ziņots, ka Daugavā pie Jēkabpils no upes augšteces turpina nākt klāt jauni vižņi, applūst plašas teritorijas.

Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs ziņo, ka sestdien plkst.21.50 ūdens līmenis Daugavā pie Jēkabpilssasniedzis 8,81 metrus virs novērojumu stacijas nulles punkta. Nakts laikā ūdens līmenis nedaudz nokrities, taču aizvien pārsniedz sarkanā brīdinājuma kritēriju - 8,4 metru atzīmi.
 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ČaklaisDundukam 15.janvāris 2023 13:41
3 0 Atbildēt

Sakari ir vissvarigakais tada situācijā, lai ar sms palīdzību var paziņot, ja dambja bojajumi palik lielaki

LMT 15.janvāris 2023 10:57
1 0 Atbildēt

Būs labi!

Slinkais 15.janvāris 2023 13:16
1 3 Atbildēt

Man šķiet ka sakari ir pēdējais kas būtu vajadzigs šādā situācijā

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti