Auto, kurš spēj radīt atkarību! (+ VIDEO) 5

 
Tavs Auto TV | 7.marts 2023 9:50

Domāju, būs vēl jāpaiet vismaz pāris gadiem, lai mēs ar 100% pārliecību varētu runāt par elektroautomobiļu stiprajām un vājajām pusēm.

Mums vienkārši trūkst pieredzes: modernākie no šiem spēkratiem vēl pat nav piedzīvojuši pirmās apkopes, kuras, starp citu, ir jāveic tikai reizi divos gados, nemaz nerunājot par akumulatora garantijas beigām vai ar to saistītiem defektiem.

Šodien TAVS AUTO TV (kā jau noprotat pēc šiem rindā saliktajiem Cupra Born) dalīsimies pieredzes stāstos tieši par šī modeļa ekspluatāciju Latvijas apstākļos. Mūsu eksperti šodien būs uzņēmuma YES WE CAN līdzīpašnieks Jānis Miķelsons un Tavs Auto TV redakcijas vadītājs Roberts Jansons. Abi šie kungi ikdienā brauc ar Cupra Born. Turklāt Jānis nepilnu 4 mēnešu laikā pamanījies ar to nobraukt teju 11 000 km. 

 
Visi komentāri
 
eidis 7.marts 2023 13:49
4 0 Atbildēt

O jā! Atkarība no uzlādes punktiem veidojas momentāli!

HE 7.marts 2023 15:04
4 0 Atbildēt

Ja ir iespēja auto lādēt pa nakti kamēr guli , nav nekādu problēmu, ikdienai pietiek , tālākiem braucienam izvēlos dīzeli.

Kanibaals 8.marts 2023 16:01
0 0 Atbildēt

Un tad vienreiz aizmirsti pielikt.

Elektro 10.marts 2023 19:09
0 0 Atbildēt

Pagājušā gada laikā, kops braucu ar ioniq5 2x biju Itālijā ar ģimeni un 1xHorvātijā un regulāri Lietuva, Polija.

Nekādu problēmu.

dealer 7.marts 2023 17:05
2 0 Atbildēt

Atkarību radoši auto ir tikai Jamaikā!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti