Putlera draugi no „Nakts vilkiem” sola „antisankciju motociklu” 37

 

Aleksandrs Zaldostanovs Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 31.marts 2022 5:49

Tāds jau esot tikpat kā gatavs, nepieciešams vien „nedaudz pagaidīt”.

Baikeru kluba „Nočnije volki” (Nakts vilki) vadītājs Aleksandrs Zaldostanovs intervijā krievu izdevumam Gazeta.ru pastāstījis par plāniem par pašu konstrukcijas motociklu vietējam tirgum.

Kā atklājis Zaldostanovs ar segvārdu „Ķirurgs”, ar krievu motocikla izstrādi nodarbojas vesela profesionālu inženieru komanda, kas drīzumā prezentēs motociklu sabiedrībai. Baikeris nav minējis konkrētus termiņus, vien aicinājis „nedaudz pagaidīt.”

Zaldostanovs uzsvēris, ka pašreizējā ekonomiskajā situācijā krieviem būs jāatsakās no importa motocikliem un jāpaļaujas tikai uz saviem spēkiem. Šobrīd inženieri esot izgatavojuši 85 procentus topošā motocikla dzinēja detaļu, tādēļ antisankciju motocikls būšot gatavs „pārskatāmā nākotnē”.

"Nakts vilki" ir motociklistu apvienība, kas pazīstami kā Krievijas diktatora Vladimira Putina kvēli pielūdzēji.

 
37 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Motorolers 31.marts 2022 7:05
87 3 Atbildēt

Nekas vairāk par K750 viņiem nespīd! Inžinieri job..., kādēļ šādi suņa murgi vispār jāpublicē, tad Armata, tad Aurus, tad vēl kkas, tak ir par 100% skaidrs, ka nekā tur nav un nebūs. Degošs T72 ir vienīgais ar ko viņiem pārvietoties!

Hmm 31.marts 2022 7:39
64 1 Atbildēt

traģikomisks paziņojums - pat tad, kad RU nebija tāda situācija kā tagad, neviens, atkārtoju neviens, projekts, kas bija saistīts ar autobūvi, nav izdevies. Bija Jo Mobil, bija kaut kāds tur luksuss-elektro automobiļa projekts Sibīrijā, bezpilotu automobiļi un Kamaz mazauto - kur tas viss ir Zaldatfonov?

Rexx 31.marts 2022 7:06
38 1 Atbildēt

Putina šakāļi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti