Pārtrauks Escalade pikapa ražošanu (+ foto) 1

 

Cadillac EXT. Foto: Leftlanenews

iAuto | 10.jūlijs 2013 8:57

GM sastāvā ietilpstošais luksusa automobiļu ražotājs Cadillac noņems no ražošanas līnijas pikapu EXT, vēsta izdevums Leftlanenews. Iemesls – sliktie noieta rādītāji.

EXT pikaps ir vismazāk pieprasītais Cadillac modelis, kas jūnijā atradis vien 1159 pircējus. Tajā pašā laikā citiem Escalade saimes modeļiem par pieprasījuma trūkumu grēks žēloties – Escalade apvidus automobiļa modifikācija jūnijā pārdota 5677 eksemplāros, bet apvidus auto pagarināto versiju izvēlējušies 3827 pircēji.

Jau labu laiku iepriekš Chevrolet pārtrauca Escalade EXT tehniskā dvīņa – Chevrolet Avalanche ražošanu, atzīmējot šo notikumu ar ierobežota skaita speciālo modifikāciju Black Diamond, tomēr Cadillac šim piemēram nesekos un pikaps EXT savu eksistenci vasaras beigās pārtrauks bez skaļas "durvju aizciršanas."

Neskaitot pikapu EXT, GM nolēmis no piedāvājuma svītrot Escalade hibrīdmodifikāciju un tai radnieciskos Chevrolet Tahoe un GMC Yukon.

Pašreizējā Cadillac Escalade paaudze tiks ražota līdz nākamā gada pavasarim, kad tā sagaidīs ražotāja plānoto modernizāciju.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 10.jūlijs 2013 14:04
1 0 Atbildēt

Negāja nigeriem, latino u.c. gangiem pie sirds. Viņi jau līķus līdzi nevadā, priekš kam tad kravas kaste.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti