Izlaisti pirmie Lada Granta hečbeki (+ foto) 2

 

Lada Granta hečbeka spiegu attēli. Foto:Autonews.ru

iAuto | 5.augusts 2013 12:51

Iževskas autorūpnīca uzsākusi Lada Granta hečbeka modifikācijas ražošanu. Pirmā izmēģinājuma partija tiks izmantota tehnoloģijas slīpēšanai un ražošanas konveijera noregulēšanai.

Rūpnīca neatklāj izgatavoto automašīnu skaitu, taču paziņojusi, ka Lada Granta hečbeka pirmizrāde paredzēta septembrī.

Granta hečbeks pārsvarā tiks montēts no ievestām detaļām, taču daļa komponentu (32 plastmasas detaļas un 55 metāla elementi) taps turpat Iževskas rūpnīcā.

Pilnvērtīgu Lada Granta hečbeka ražošanas procesu rūpnīca sāks 2014.gadā.

Piebildīsim, ka Lada Granta sedana modifikācija tiek ražota kopš 2011.gada.

 
Visi komentāri
 
andza 5.augusts 2013 22:59
0 0 Atbildēt

Gramtu taču netaisās tirgot ārpus RU, kāpēc par to būtu jāraksta pie mums? Un izskatās tas hetčbeks pēc 90. gadu vidus Nissan vai Ford.

Crankshaft 6.augusts 2013 7:37
0 0 Atbildēt

andza

Gramtu taču netaisās tirgot ārpus RU, kāpēc par to būtu jāraksta pie mums? Un izskatās tas hetčbeks pēc 90. gadu vidus Nissan vai Ford.

==========================

Ar savu neinformētību nav ko plātīties! :-) Taisās tirgot ārpus RU, taisās, Renault un Nissan šai ziņā ir tālejoši plāni :-) Un neaizmirsti tādu lietu: lielākajai daļai auto lietotāju ir absolūti pie kājas, vai tas auto izskatās pēc 5, 10 vai 20 gadus veca dizaina strāvojuma, vai pēc avangarda "a la"

Luidži Kolani - viņiem vissvarīgākie parametri ir funkcionalitāte un tīri ekonomiskie :-) Tie paši Renault / Dacia Logani galīgi nav nekāds dizaina kalngals - kāpēc tad tai pat Francijā uz viņiem jāgaida rindā? :-)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti