Jaunais Dacia Duster 2

 
29.augusts 2013 13:37

Jaunais Dacia Duster, kas tiks prezentēts gaidāmajā Frankfurtes Motoršovā, ir ievērojami uzlabots, taču joprojām saglabā dizaina iezīmes, kuras nodrošina šī modeļa veiksmīgu integrēšanos kopējā tirgū.

Jaunajam Dacia Duster modelim ir izteiksmīgākas sportiskā 4x4 dizaina iezīmes.

Priekšējā daļa tikusi papildināta ar pārveidotu režģi, ko rotā hromētas strīpas, kā arī dubultās optikas lukturi ar dienas gaismām. Uzlabojumi izceļ automašīnas stāju un robusto „brauc jebkur” tēlu.

Foto: Publicitātes foto

“Mēs būvējām balstoties uz oriģinālā modeļa izskatu un proporcijām. Identitātes komponenti, kā priekšējais režģis, ir tikuši modernizēti. Mēs uzlabojām arī 4x4 piekari, saglabājot visas lietderīgās funkcijas. Jaunais Duster ir ieguvis vēl spēcīgāku tēlu, turklāt tajā pašā laikā saglabā tā sākotnējo DNA,” norāda dizaina daļas vadītājs Deivids Durands.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā Duster izteiksmīgie jumta stieņi izceļ automašīnas SUV tēlu, savukārt jaunie 16 collu „Dark Metal” vieglmetāla diski un „Mud and Show” riepas atjauno jaunā Dacia Duster profilu.

Aizmugurē jaunie gaismu lukturi turpina priekšpuses dizaina iezīmes, it īpaši hromētos elementus. Hromētais izpūtējs un „4WD” uzraksts pilnībā izceļ eksterjera stilu, vēl vairāk pastiprinot auto personību.

 
Visi komentāri
 
Shiirs 29.augusts 2013 16:37
0 0 Atbildēt

Kas taas taadas mud and show riepas?

IkdienasViesis 30.augusts 2013 13:13
2 0 Atbildēt

Jaunās "dacītes""paliek arvien lielākas, "muskoļātākas" un "plecīgākas"....Drīz jau izmēros panāks lendkruiseri.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 5

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti