Atjauninātā "Lexus CT200h" pirmie attēli (+ foto)

 

Modernizētais Lexus CT200h Foto: Autoweek.nl

iauto | 15.oktobris 2013 7:57

Interneta vietne Autoweek.nl publicējusi „Lexus” mazāka modeļa – hibrīda hečbeka „CT200h” atjauninātās modifikācijas pirmos attēlus.

Spriežot pēc izteikti sportiskā veidola, attēlā redzams „CT200h” ar „F Sport” aksesuāru paketi. No aktuālā modeļa tas atšķiras ar liela izmēra trapecveida radiatora režģi, kas veidots kompānijas jaunajā dizaina stilā un modernizētiem galvenajiem lukturiem. Par izmaiņām, kas saistītas ar hečbeka tehnisko pusi, vismaz pagaidām, netiek ziņots.

„Lexus CT200h””Toyota” sastāvā ietilpstošā luksusa zīmola piedāvājumā tika iekļauts 2010.gadā. Automobilim iebūvēta hibrīdiekārta ar kopējo jaudu 136 ZS. Tajā iekļauts četru cilindru benzīna dzinējs (99 ZS), elektromotors, niķeļa metālhidrīda akumulatoru bloks un E-CVT variators. Automašīnas vidējais degvielas patēriņš kombinētajā ciklā – 3,8 litri uz 100 km.

Latvijā kompaktā hibrīda hečbeka cena sākas no 21 640 Ls (aktuālais modelis).

Plašākai publikai modernizētais „Lexus CT200h” tiks parādīts novembra beigās- motoršovā, kas tiks rīkots Ķīnas provincē Guančou.  

Lexus CT200h pirms restailinga Foto: Autoweek.nl

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti