ADAC pārbauda elektrisko „Volkswagen e-Up” (+ foto)

 

Foto: ADAC

iAuto | 30.oktobris 2013 8:01

ADAC drošības eksperti pakļāvuši pārbaudei elektriskās piedziņas mazauto „Volkswagen e-Up,” kas komplektēts ar augsta sprieguma akumulatoru bateriju.

2011.gadā tika pārbaudīta „Up” standarta versija ar benzīna motoru, kas no drošības ekspertiem saņēma atzinīgus vārdus un arī elektriskais variants pārbaudi izturējis godam – pasažieru salons palicis neskarts, elektriskie komponenti, akumulatoru bateriju ieskaitot, nav apdraudēti un nekādi papildu riski elektromobiļa konstrukcijas īpatnību dēļ nav konstatēti.

„e-Up” ADAC Eco testā saņēma 101 punktu un kopējo atzīmi – piecas zvaigznes no piecām iespējamām. Kaitīgo izmešu daudzums ir neliels – vien 77 g/km, kas ir labākais rādītājs no visiem šīs kategorijas automobiļiem, kas piedalījušies ADAC testos.

Vienīgā darvas karote medus mucā ir „e-Up” cena – 26 900 eiro, kas šķiet neadekvāti liela, salīdzinot ar mazauto parasto benzīna versiju (no 8400€).

Foto: ADAC

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti