Puisis labo savu Tesla Model S pats (+ VIDEO) 23

 
iAuto | 13.oktobris 2018 15:16

Gregs Firstenvērss labo savu Tesla Model S pats un apgalvo, ka tur nav nekā sarežģīta: "Ja jūs protat salikt lego klucīšus, pratīsiet salabot arī Tesla".

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 14.oktobris 2018 15:25
25 3 Atbildēt

Aizmirsi pieminēt arī Toyotu, kas piekrita...

Un aizmirsi pieminēt, ka VW vispār, gribēja pirkt Teslu ( www.autoblog.com/2018/08/28/vw.../?guccounter=1 ) un vēl aizmirsi pieminēt par citam kompanijam, kuras gribējusas pirkt, finansēt un citadi sadarboties ar Ilonu Masku.

Vēl aizmirsi pieminēt par to, ka visi elektroauto attīstās pateicoties Teslai. Jo ja Teslas nebūtu, vēl joprojam nebūtu ne i-peisu, ne citu.

Tā ka man liekas, ka eža kungs zin nedaudz vairāk par tevi... kā minimums.

viencexperc 14.oktobris 2018 15:43
19 3 Atbildēt

Atkal redzu, ka visi komentāri iet vienā virzienā. Savākušies bomži - dīzeļu fani un no skaudības dirš.

Tad paskaidrošu. P{irmie kucēni vienmēr ir jāslīcina. Kompānija ir sataisīta no nulles. Nevar gribēt. lai viss būtu ideāli.

Un pats galvenais. speciāli uzrakstīsu, lai jums skaustu vēl vairāk.

Vēl viens Teslas lauciņs ir LI-on batereju ražošana.

Vienīgā Eiropas autokompānija, kas pati ražo sev baterejas - ir Daimler benz.

Gan VAG, gan BMW, gan Volvo, gan citas pērk baterejas pie ķīniešiem, taivāniem, japaņiem vai D-korejiešiem. Pagaidām Tesla ražo tikai priekš sevis, bet plāno atvērt vēl 2 gigafabrikas, vienu ūber lielu Ķīnā ( fabrikas būvēšana jau notiek). Tāpat, batereju razošana strauji attīstās Ķīnā, bet Eiropā - nekas nenotiek. Pat nav projektu tuvakajā laikā kaut ko uzražot.

Tā ka pat ja Teslas auto bloks kādreiz nobankrotēs, tik un tā visi tie sazīmētie VAG un citu kompāniju elektromēsli, par kuriem tagad raksta kā Teslas konkurentiem, tiks apgādāti ar Teslas vai Ķīniešu baterejām.

Jo Bloomberg, Business insider, u.c. prognozē ap 2030 gadiem 75 % lion baterejas tirgus piederēs Ķīnai, 20 % ASV, un 10% pārējai pasaulei ( lielākā daļa no tās D-korejai).

ezis71 13.oktobris 2018 21:16
18 10 Atbildēt

VAG pederastijas ķīlnieki izsaka savas tukšās domas,klauni kas klauni.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti