ASV atrod stāvvietu ar vērtīgu retro automašīnu kolekciju (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 14.augusts 2019 11:08

ASV, Teksasas štatā uzieta nožogota stāvvieta, kurā gadu desmitiem zem klajas debess uzglabāti uz šo brīdi jau reti sastopami un tādēļ, jo īpaši vērtīgi automobiļi.

Plašā teritorijā, kas acīmredzot izmantota kā dažādas tehnikas novietne, atrasti pikapi, sporta auto un sedani, kas pārstāv gandrīz visas amerikāņu autobūves leģendas. Diemžēl vairums no tiem laika gaitā cietuši no saules, rūsas un nokrišņu ietekmes, zaudējuši virsbūves paneļus un tehniskās komponentes, kas pārdotas citiem kolekcionāriem. Taču laukumā var atrast arī eksemplārus, kurus nebūtu grūti atjaunot.

Visvērtīgākais no atradumiem ir Pontiac GTO Judge, ko pēc restaurācijas varētu izlikt pārdošanā ar sešciparu skaitli. Laukumā tas nonācis gluži jauns, jo sporta auto odometrs paguvis noskaitīt vien 3,8 kilometrus.

Arī īpašnieka garāžās atrasti vairāki vērtīgi automobiļi, tajā skaitā 1970.gada Ford Mustang Boss, zeltaini-melns Chevrolet Camaro kabriolets, kas ražots 1969.gadā, kā arī divdurvju Pony-Car Plymouth Barracuda.

 

 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
filips jaunākais 14.augusts 2019 13:04
2 1 Atbildēt

to var dabūt gatavu tikai štatos .! Neviens ne ko nezin'. Pirmo reizi nejauši uziet un atrod ! Daudzi nav remontējami .

Dažs labs ,ka no ,,veikala skatloga '' noslauki putekļus ,

pagriez aizdedzes atslēgu un brauc . Kam tas viss pieder ,nav zināms ! Vai nav kā pasakā !

msh 14.augusts 2019 17:33
2 1 Atbildēt

Nūū... Te jau vairāk ir strādājis tas fakts ka jeņķiem ~10 gadus vecas mašīnas ir bezmaz bezvērtīgas, sevišķi ja vēl ar kādiem defektiem. Es atceros kādā šokā es biju lasot viena jeņķu audī entuziasta lapu, tapušu bik pēc gadsimtu mijas - šis 10 gadus vecu 1990. gada B3 Audi 90 quattro, priekš B3 audī ļoti labi aprīkotu, savulaik nopirka, ar slīdošu sajūgu, par 300$ - un tagad padomā cik tāda mašīna tolaik maksāja vācijā... Tā nu ir cilvēki, kuri vienkārši par sviestmaizi iepērk interesantas mašīnas, pat ja viņiem tās nevajag, un nomet sev piederošā laukā - ir, piemēram, redzēts jūtubē viģiks, kur viens staigā pa pļavu, kur garā zālē ieauguši vairāki desmiti astoņdesmito un deviņdesmito gadu audī, un ne jau kaut kādi, bet lielākoties pieklājīgi - A200 20v, V8, UrS4 un tamlīdzīgi - stāv un vienkārši pūst...

WALA 14.augusts 2019 15:59
1 0 Atbildēt

Arī pie mums mēdz nomirt civlēki, un reizēm vecu cilvēku garāžās stāv visādi brīnumi. Un jo ielāka un bagātāka bijusi valsts, jo vairāk visādu dīvainu atradamu gadās ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti