Policisti Francijā slēpjas aiz mājas un ar radaru ķer ātrumpārkāpējus (+ FOTO) 13

 
iAuto | 6.septembris 2019 10:56

Redzējām momentu, kur Francijas policisti slēpjas ar fotoradaru, lai fiksētu noteikumu pārkāpējus.

Kā to vertēt? Cieņu pret šo profesiju tas nerada.

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

Jautājums, vai tas veicina drošību uz ceļiem?

 
Visi komentāri
 
Antons 6.septembris 2019 11:06
3 6 Atbildēt

Viņi parasti reaģē tikai uz +30 km/h, turklāt, šis ir tiešam rets skats.

Freijers 6.septembris 2019 12:16
76 4 Atbildēt

Godu tas tiešām nedara.

anonimikis 6.septembris 2019 12:19
13 81 Atbildēt

Kur tieši ir problēma? Viņš kaut kādus likumus pārkāpj?

Bils 6.septembris 2019 12:34
37 1 Atbildēt

Tie tak nav žandarmi, bet marsieši, akūts eļļas trūkums ribās. Vajag kādu noķert

Klok 6.septembris 2019 12:43
14 36 Atbildēt

Pareizi Franči dara un nevajag auklēties, pārkāpi - sods. Policistus vispār vajadzētu apmācīt maskēties kā militārā skolā.

Stulbuma kalngals ir Latvijā - tikai atsevišķās vietās "lūdzu, lūdzu, lūdzu neparkāpi ātrumu", jo fotoradars priekša, bet pārējā teritorijā vari braukt bez noteikumiem.

Ments 6.septembris 2019 13:26
30 1 Atbildēt

Es tikai par. Un par jebkuru menta izdarītu likumpārkāpumu nekavējošu kriminālsodu pēc dienesta stāvokļa ļaunprātīgas izmantošanas panta.

650 6.septembris 2019 13:11
0 0 Atbildēt

Akurāt pirms 6 (sešiem..) gadiem mūs Vadonis esot teicis:

(c)...Ceļu satiksmes drošības padomes 18.04.2013. sēdē Ceļu satiksmes drošības direkcijas valdes priekšsēdētājs A.Lukstiņš ir teicis:

 galvenie pasākumi tālākai ceļu satiksmes drošības uzlabošanai ir:

 pareizas attieksmes par drošu pārvietošanos ceļu satiksmē veidošana – jāturpina veidot pareizu sabiedrības attieksmi par drošu pārvietošanos ceļu satiksmē (kampaņas), tomēr tā pilnībā nevar aizstāt inženiertehniskos pasākumus autoceļu tīklā un ceļu satiksmes dalībnieku kontroli;

 ceļu satiksmes dalībnieku kontrole – jāturpina pilnveidot ceļu satiksmes dalībnieku kontroli, īpašu uzmanību pievēršot ātruma pārsniegšanas kontrolei uz autoceļiem, vēl intensīvāk izmantojot fotoradarus, kā arī ieviešot informācijas apmaiņu par pārkāpējiem starp Eiropas Savienības dalībvalstīm.

Freijers 6.septembris 2019 13:35
175 8 Atbildēt

Man jau patīk, ka vietējie svētākie par pāvestu un sodīšanas aizstūres, atvainojiet, dročītāju un waanbe šerifi ir kaifā...tikai neaizmirstiet, ka, ja tiesiskais nihilisms, un reaktīva reaģēšana uz pārkāpumiem ar mērķi noeplnīt/taisīt statistiku ir 100% tīrs tiesiskais nihilisms, ieviešas, tad tas ieviešas visur un sāks ar šādu pārkāpeju fiksēšanu (un nevis paša pārkāpuma mazināšanu) un turpinās ar Jūsu visu tiesību ierobežošanu un tad kvieksiet, kā svilušas cūkas - kā tas allaž notiek ar sodu un sodīt kārajiem, kad viņus pašus sāk uz zara spraust...neaizmirstiet to !

gunbox 6.septembris 2019 14:05
11 55 Atbildēt

Un šis raksts tā kā būtu cieņas izrādīšana noziedzniekiem? Šai lapai tas tiešām nerada cieņu. Slāvu mentalitāte latviešos ir iesakņojusies jau tik dziļi, ka jau sāk arī publiski apsaukt tos, kuri dara labu darbu? Nožēlojami!!!

Un vēl nožēlojamāk ir uzskatīt, ka paziņojums par radaru un policistu uz ceļa ir kaut kādā veidā kādreiz veicinājis drošību. Drošības pierādījums uz valsts mērogu nav tālu jāmeklē. Tajā laika posmā, kad bija savairojušies pārvietojamie radari, valstī vidējais ātrums bija samazinājies, kā arī negadījumu skaits. Un tā ir statistika.

Konkrēti par bildi - policistam ir jābūt viltīgam, lai izķertu kretīnus no ceļa virsmas. Es šo uzskatu par detektīva paņēmienu. Работа под прикрытием. Un izķert visādas šļuras, kuri nejēdz braukt, ievērojot CSN. Manis pēc = katram krūmam pa policistam. Tā mēs un mūsu bērni būtu drošībā.

650 6.septembris 2019 14:27
1 0 Atbildēt

Sīkāk varētu uzzināt, kas tā par "statistiku"?? Kādai "kategorijai" domāta"? Padziļināti sīka Statistika ir lūk kur, te var "redzēt" (ja grib...) cik % no negadījumu kopskaita saistās ar "ātrumu".

Protams, ja nepieņemt demagoģiju par dzīves normu- ātrums ir arī 0,1km/h. Tas jau ir nekustīgs objekts, kurš guļ uz brauktuves.

Vernons 6.septembris 2019 15:30
2 0 Atbildēt

Vispār CSN ir spēkā pie noteiktiem ātruma limitiem katrā konkrētā ceļu posmā! Attiecīgi visiem citiem ir tiesības paļauties, ka to ātrumu nevens nepārkāpj.Tolerance +10 km/h ir spēkā arī pie mums.

Ķīnā esot vēl labāk, nofilmē Tavu pārkāpumu un atsūta rēķinu.

gunbox 6.septembris 2019 16:59
1 1 Atbildēt

Šo jau sen arī Latvijā vajadzēja ieviest.

Šumba 6.septembris 2019 21:20
0 0 Atbildēt

Samācījušies no krieviem (laikam Depardjē ieteica) un no mūsējiem...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti