Mercedes-Benz S-klases jaunā modeļa attēli internetā (+ VIDEO) 21

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 13.maijs 2020 5:20

Auto jaunumu medniekiem izdevies nobildēt Mercedes-Benz S-klases jaunās paaudzes modeli. Maskējošās līmplēves tā korpusu piesedz vairs tikai formāli.

Mercedes-Benz S-klases vienpadsmitās paaudzes starts nav aiz kalniem – tas paredzēts jau šogad, tādēļ jaunākajos spiegu attēlos tā redzama tikpat kā bez maskēšanās pazīmēm. Salīdzinājumā ar priekšteci, jaunais modelis ieguvis noapaļotākas formas radiatora resti, savādāku priekšējo bamperi un lukturus, savukārt vertikālos aizmugures lukturus nomainījuši horizontālas formas gaismekļi, kas daļēji izvietoti arī uz bagāžnieka vāka. 

Salonā izmaiņu vēl vairāk – agrāk izmantotais risinājums ar horizontālās formas apvienotajiem mērinstrumentu un multimediju ekrāniem aizstāts ar diviem atsevišķiem displejiem, turklāt multimedijiem tagad paredzēts vertikāls un vēl lielāka izmēra ekrāns, kas novietots centrālajā konsolē. Vertikāla forma tagad arī ventilācijas, apsildes sistēmas reflektoriem, tik ierastajam pulkstenītim priekšējā paneļa centrā vieta vairs neatrodas, tāpat kā lielākajai daļai fizisko pogu. Uz priekšējo atzveltnēm redzami noņemami planšetdatori, kas, iespējams tiks iekļauti jau bāzes aprīkojumā.

Agrāk tika ziņots, ka jaunā S-klase iegūs jaunās paaudzes gaisa drošības sistēmu ar priekšējiem drošības spilveniem aizmugures pasažieriem. Tāpat zināms, ka jaunais modelis kļūs vieglāks (aktuālais sver 2 tonnas), iegūs piestūrējošos riteņus aizmugurē, kā arī motorus ar obligāto hibrīdu katrā saimē. Interesanti, ka piedāvājumā paliks arī varenais V12.

Kupeja un kabriolets S-klases piedāvājumā  vairs nebūs, pagarinātais modelis, jaudīgais AMG un superluksusa Maybach paliek.

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
atrabotka 13.maijs 2020 14:39
9 3 Atbildēt

Diezgan bēdīgi, ja godīgi.. Ja tā ir S klase, tad man nav ko teikt (pats braucu ar MB). Salīdzinot, kāds bija salons iepriekšējam W222, tad šitais ir milzīgs kritiens atpakaļ. No elegances tur nav ne smakas - visur kaut kādi touchscreen displeji sabāzti. Toties tehnoloģiski mūžīgi autobūves vēsturē paliks 90to gadu tanks - W140 Tāda kvalitāte vairs nav un nekad nebūs.

krampītis 13.maijs 2020 7:19
9 2 Atbildēt

no aizmugures tojota korolla

ro 13.maijs 2020 9:14
8 4 Atbildēt

Nezinu kā citiem,bet tās planšetes visur panelī reāli atgrūž..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti